nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

David Muntaner regna al Palma Arena

El mallorquí aconseguí quatre medalles d'or, mentre que la selecció balear fou la dominadora del campionat, amb sis ors, cinc plates i quatres bronzes

30950

Els set corredors balears que varen conquerir el titol estatal.

L'ascens dels pistards balears continua. Al campionat d'Espanya de categories elit, sub 23 i femení, celebrats aquest cap de setmana al Palma Arena i organitzats per la federació balear, els illencs acumularen un total de 15 medalles: 6 d'or, 5 de plata i 4 de bronze. Dos metalls més que el País Basc, encara que estan igualats en nombre de títols -tot i que els illencs es trobaren amb el desavantatge que les dones no hi aportaren cap podi. Es notà l'absència de la lesionada Cati Rayo.

Individualment, David Muntaner fou el millor de tots, amb 4 medalles d'or (persecució inidividual; puntuació; persecució olímpica, al costat del seu germa Albert, Vicenç Pastor i Albert Torres; i Madison, amb Albert Torres), que completà amb un bronze en l'escratx. Albert Torres fou el campió en puntuació sub 23 i hi superà Salvador Gonzálvez. L'altre or fou per al trio de velocitat olímpica, format per Alonso, Caldentey i Donet.

En escratx sub 23, Vicenç Pastor fou subcampió; David Alonso ho fou en el quilòmetre i en keirin sub 23, i Donet en keirin elit. Els 4 bronzes anaren a parar a les mans de Torres, en la persecució; de David Muntaner, en escratx; de David Alonso, en velocitat sub 23; i de Donet, en velocitat elit. A més, cal destacar que la basca Leire Olaberria dominà les proves femenines, amb tres ors, i que Escuredo (Extremadura) guanyà en velocitat el seu 32è títol estatal. Els bascos Elorriaga, en escratx, i Mazkiaran, en keirin, també pujaren al capdamunt del podi. El ciclisme en pista balear tornà a liderar aquesta modalitat en l'àmbit estatal. Bon treball per part dels directius i tècnics de la federació balear, encapçalada per Arturo Sintes, al qual caigué una corredora a sobre quan s'esforçava per fotografiar tot allò que podia durant la darrera jornada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris