nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
20°

Rebuda olímpica de Sete

Alfons Benavides quedà tercer en el Campionat Mundial de C-1 200 i el seu poble, Pollença, el va rebre com un heroi

33278

D'esquerra a dreta: Pare de Sete Benavides, Francisco Kiko Martínez, la mare del palista pollencí i Alfons Sete Benavides.

T. Ayuga

El palista pollencí Alfons Sete Benavides arribà ahir a l'aeroport de Son Sant Joan a les 18.20 hores després d'aconseguir diumenge una gran tercera posició al Campionat Mundial de Piragüisme a Szeged, Hongria, i el pas als Jocs Olímpics de Londres del 2012. Sete es mostrà molt content en arribar a Palma, no només pel bronze aconseguit, sinó que també per poder anar on tot atleta de petit somia, als Jocs Olímpics. "El temps ha passat molt aviat aquests dies, la veritat és que estic molt content i esper continuar amb aquest any tan meravellós", afirmà el palista.

L'entorn de Benavides preparà una gran rebuda, ja que hi varen enviar des del Reial Club Nàutic de Pollença un autocar amb més 55 persones, entre les quals hi havia sa mare, son pare, l'al·lota, els amics de tota la vida i la dona del seu entrenador, Francisco Martínez, Kiko. L'arribada no només estava preparada per al palista, sinó que també hi havia una gran expectació per veure al seu entrenador. Els dos 'herois', com deia un al·lot que els esperava, arribaren al mateix temps que tota l'afició que hi havia a l'aeroport corejava els seus noms. Les altres persones que eren per allà s'uniren a la festa i l'arribada va ser més gran, ja que més de 70 persones esperaven que entrassin.

Benavides, quan va veure la rebuda, es va emocionar i no va poder llevar-se el somriure de la cara, sobretot en 3 moments claus: quan es va abraçar als pares, quan va veure a la seva al·lota i quan els amics el varen mantejar davant tota la seva afició. A tot això, Sete comentà que s'esperava que hi hagués gent a l'aeroport, però no tanta. Es va sorprendre molt. La mare del palista pollencí es mostrà molt contenta i emocionada. A més, comentà que desitja estar amb el seu fill i celebrar-ho més íntimament, ja que només hi va poder parlar per donar-li la enhorabona per telèfon. "Després de sofrir veient-lo per la tele, ara tenim ganes d'estar amb ell", afegí.

Per altra banda, l'entrenador de Benavides, Kiko Martínez, que sempre està al costat del seu alumne, comentà que la tercera posició aconseguida al Campionat Mundial d'Hongria era d'esperar, ja que a les preliminars va obtenir uns bons resultats i tenien esperances, com a mínim d'endur-se la classificació per als Jocs Olímpics. "A les preliminars, varen veure que teníem el segon millor temps del grup i això ens va fer somiar una mica, però a la final es va fer tot realitat, ja que vàrem estar a punt de quedar-hi segons, però en ell darrer alè el rus es va imposar", afegí l'entrenador del pollencí. Per finalitzar, explicà que ara toca descansar i preparar a poc a poc els Jocs Olímpics. A Pollença estan tots amb ell i fins i tot avui al RCN de Pollença es farà una roda de premsa a les 19.30 hores.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris