nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
26°

Exhibició de Muntaner i Mas

Raquel Xucgla superà tots els nins en la prova de puntuació d'alevins. Joan Toni Crespí, el més veterà dels ciclistes màster, ara és el líder de la Challenge

El corredor de la selecció estatals David Muntaner (Toyota) i el cadet Enric Mas (AEL Txirrindu) varen ser els triomfadors de la segona jornada de la Challenge Nits de Ciclisme a Son Moix, organitzada per Toni Colom World i el CC Arenal, amb el suport de l'Institut Municipal d'Esports. Els dos aconseguiren el doblet.

David Muntaner s'imposà en l'eliminatòiria al sub23 Vicente Pastor i al seu germà Alberto. En la puntuació, Muntaner acumula 43 punts, amb la qual cosa supera el seu germà Alberto, 34, i Pere Mas (Caldentey), 27.

En la general, va fer primer el sub23 Vicente Pastor, 37 punts, seguit de Toni Ballester (Pollença), 34, i David Muntaner, 30, que no participà en la primera jornada.

En cadets, victòria d'Enric Mas en la persecució, amb un crono de 2.30,680, seguit de Marc Buades (Toyota), 2.32,870, i Xavier M;artí (Gomila), 2.45,120. La primera nina va ser Carolina Casanovas (Nicky's), 2.56,390.

En la puntuació Mas repetí triomf, ja que superà Marc Buades i Biel Martínez (S. Sebastián de los Reyes). En la general, Marga Buades superà l'anterior líder, Gabriel Martínez per 3 punts.

Triplet del Grup Fontanet en la puntuació dels veterans, en la qual guanyà Llorenç Grimalt, seguit de Joan Antoni Crespí, el nou líder, i Emili Garí.

Xavier Cañellas (Toyota), segon en l'eliminació, superat per Miquel E. Martín (Gomila), i primer en la puntuació, per davant de Miquel Riera (Aquamar), és líder, amb 3 punts sobre Martín.

En alevins va sorprendre Raquel Xucgla, que es va adjudicar la puntuació. El líder fou Maties Gornals (A. Gelabert), guanyador en puntuació. En la general, destaquen Gornals, 39, i Jaume Huertas (Aguamar Petra), amb 32.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris