nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 23°
20°

Rafel Miralles s'imposa en el darrer esprint

Sineu tornà a viure una gran diada ciclista amb aquesta tradicional correguda, disputada el centre de la població

Gràcies al darrer esprint, Rafel Miralles (Gomila) s'adjudicà la victòria en el Memorial Francesc Alomar, disputat en un circuit urbà de Sineu i organitzat per l'Agrupació Ciclista del poble. Miralles s'hi imposà al sub 23 Salvador Gonzálvez (Grup Fontanet). El tercer del podi fou un altre sub 23: Miquel Rosselló (Manzanillo). A continuació entraren Xavier Peris (Gomila), els dos corredors locals Jason Perryman i Miquel Àngel Soto, Daniel Crespí (Alginet), Raúl Cardoso (Caldentey-Son Servera), Sebastià Mascaró (Colloto) i Pere Mas (Caldentey-Son Servera).
En la correguda dels júniors i cadets triomfà el cadet Jaume Sureda (Aguamar Petra), amb 30 segons de renda sobre Pau Oliver (Toyota Establiments), el primer classificat júnior. El seguiren Toni Sureda i Jeroni Esteve, tots dos del Gijón-La Mesta, Gaspar Mas (Gomila) i Sergio Gómez (Mollet). Després travessà la meta el segon cadet, Pau Soler (Pollença).

La primera júnior va ser Maria del Mar Santandreu (Nicky's), que precedí Maria Gallego (Defensora Sollerense), mentre que la primera cadet fou Carolina Casanovas (Nicky's), per davant Cristina Gomáriz (A. Gelabert).
La inscripció en la categoria infantil va ser bona, amb 25 corredors classificats. Mitjançant els esprints de bonificació, Pau Oliver (Defensora Sollerense) s'imposà a Joan Tomàs (Aguamar Petra) i a Pedro Manuel Xucgla (Toyota Establiments). La primera nina va ser Aina Sureda (Aguamar Petra), que vencé Elisabet Llabrés i Àngela Llinàs, totes dues Grup Gomila.

En la correguda dels alevins s'endugué la victòria Joan Martí Bennàssar (Gomila), que deixà enrere Maties Gornals (A. Gelabert) i Mateu Gamundí (Felanitx). L'única nina, Raquel Xucgla (Toyota Establiments), es classificà setena.
Quant a la prova dels veterans, la guanyà l'M-40 Joan Manera (Inca), seguit de l'M-50 Jaume Font (Gomila) i de Toni Abraham (Sineu). El primer M-60 va ser Fermín Andrés. En promoció s'imposà Biel Gacias (Sineu), seguit de Mieras (Porreres).

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris