cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

Doblet turc en el trofeu Festes de Can Picafort

Les diferents corregudes, disputades en un circuit urbà de la localidat costanera, varen tenir una bona participació

La tercera edició del trofeu Festes de la Mare de Déu d'Agost, disputat en un circuit urbà de 1.400 metres a Can Picafort, registrà un doblet turc: Unalan Recep s'adjudicà la correguda dels open+júnior i el seu compatriota Orken Ahmet fou el primer júnior. Ambdós corredors s'han convertit en participants habituals de la temporada d'estiu mallorquina, en la qual solen obtenir bons resultats. Per a Recep, el resultat d'ahir va ser el seu primer triomf absolut.

El ciclista otomà superà Rafel Miralles i Joan Batle després d'haver fet un total de 30 voltes, és a dir, 42 quilòmetres. En la categoria júnior, Orken Ahmet quedà davant Josep Miralles i Sebastià Vila. Jaume Sureda vencé en la prova reservada als cadets, que recorregueren 21 km, i deixà enrere Gabriel Márquez i Eric Alfaro. La sollerica Carolina Casanovas va ser la primera cadet. En les altres categories base, convé destacar la victòria del jove petrer Miquel Riera. Darrere ell, es classificaren Jaume Vives i Pau Aran Oliver. La primera de les nines va ser Margalida López, una de les promeses amb motiu dels èxits acumulats durant els primers anys de competició.
En la cursa aleví, el primer lloc va ser per a Joan Martí Bennàssar, que s'imposà a Maties Gornals i a Mateu Gamundí. La primera nina a la meta fou Raquel Xucgla.

Els principiants feren una exhibició sense competí. Hi destacà el gran nombre d'inscrits: 20. Tots varen rebre un obsequi de l'organització. En la correguda dels veterans, els guanyadors varen ser Xesquí Horrach en màster 40 i Francisco Gomáriz en màster 50, a més de Fermín Andrés, que viu a Can Picafort i que és un dels grans veterans de l'esport illenc. També competiren a la localitat costanera els corredors de la categoria de promoció. Jaume Comas, un altre participant local, en conquerí la general i va ser, al mateix temps, el primer dels màster 30. Tomeu Coll va rebre el premi com a primer sènior i Llatzer Sánchez triomfà en màster 40. El Club Ciclista de Can Picafort va fer un gran esforç per aconseguir que hi hagués gent inscrita en totes les corregudes. En qualsevol cas, les restriccions de trànsit varen obligaren a disputar-les en un circuit urbà, igual que passa amb moltes altres proves del calendari balear.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris