cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
19°

Joan Batle, el més ràpid a l'Estanyol

Sebastià Amer i Toni Abraham varen completar el podi d'una cursa que tingué 108 participants

El corredor elit del Toyota Establiments, Joan Batle, s'adjudicà l'esprint del gran grup en el trofeu Festes de Sant Jaume, celebrat amb motiu del les festes patronals de l'Estanyol (Llucmajor).

El guanyador s'imposà en l'esprint final i cobrí amb un temps de 2h.08.50 els 95 quilòmetres de recorregut. Superant en els darrers metres Sebastià Amer (Caldentey-Son Servera) i Toni Abraham (Grup Fontanet), de Sineu.
A continuació hi entraren, amb el mateix temps, José Camilo Romero (San Sebastián de los Reyes), Jason Perryman i Miquel Àngel Soto (Grup Fontanet), Pep Miralles (Gijón Las Mesta), Rafel Miralles (Gomila), Raúl Jiménez (Cala d'Or), David Serrano (Mutua Levante) i Agustín Martínez (Gomila).

Un total de 108 corredors sortiren d'aquesta correguda open, tot i que 98 acabaren el recorregut i 92 disputaren l'esprint decisiu.

El fort ritme imposat pel gran grup evità possibles escapades i en els darrers quilòmetres tots els equips prepararen l'esprint, que va guanyar el corredor del conjunt d'Establiments Toyota Joan Batle. En les diferents categories, els classificats varen ser l'elit Joan Batle, el sub23 Miquel Àngel Soto, el júnior José Camilo Romero, el M-30 Rafel Miralles, el M-40 Toni Abraham i el sènior Agustín Martínez.

Pel que fa al lliurament de premis, hi varen ser presents dos regidors de l'Ajuntament de Llucmajor, Joan Barros i Magdalena Duraho, amb el president del club organitzador, el CC Llucmajor, Guillem Orfí. La mitjana de velocitat de la cursa fou de 44,24 km/h, en un recorregut pla, amb el vent com a pitjor adversari dels participants i evitant possibles aventures en solitari.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris