cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Carbonell posa fi a la seva carrera

El tricampió mundial de pesca submarina anuncia que es retira per poder “deixar pas a les noves generacions”

El millor pescador submarí de la zona Europa-Àfrica, el mallorquí Pedro Carbonell, anuncià ahir que es retira de la competició oficial amb la idea de deixar pas a la nova generació. El quart esportista més llorejat del món en aquesta especialitat afirmà que, a banda de deixar competir els joves, perquè a ell ja li costa més, un altre motiu és el de no veure's sempre tan lluny de la família. Cal pensar que estar un mes, per exemple, fora de l'Estat ja no l'atreu tant com abans.

En qualsevol cas, admeté que es retira "amb l'espina clavada de no haver guanyat el darrer Mundial" i que "en l'esport és fonamental una miqueta de sort, perquè hi marca les diferències". Sobre la nova fornada de federats, manifestà que hi ha joves que tenen nivell, però que no són com els d'abans, atès que ara els ho donen tot fet i no han de menester gaire esforç ni sacrifici.

En l'emotiu comiat, l'acompanyà el president de la Federació Balear d'Activitats Subaquàtiques, Tomeu Salas, que declarà que "és un moment dur per a tots i no just per a Pedro, que ha fet molt per l'esport i ha triat el millor moment per deixar-ho, ara que és al cim".

El director general d'Esports, Javier Morente, li entregà un rellotge en reconeixement de tota la seva carrera professional. Hi era present el nedador paralímpic Xavi Torres, que en acabar l'acte es reuní amb el ja expescador.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris