algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

David Muntaner vola a Maria

Juan Antonio Crespí, primer líder del Pla Petit, superà amb autoritat corredors molt més joves. El recorregut, una lluita contra el crono de 16 km, realitza una selecció que serà difícil de recuperar

David Muntaner (Toyota Establiments), en el Pla Gran, i Juan Antonio Crespí (Grup Fontanet), en el Petit, s'adjudicaren la contrarellotge celebrada a Maria de la Salut i es convertiren en els primers líders del XXVII Trofeu Pla de Mallorca. Sortiren un total de 202 corredors -109 en el Pla Gran- a Maria, per recórrer 16 quilòmetres.
El corredor de la selecció estatal de pista, David Muntaner, rodà a una mitjana de 45,42 km/h, i, amb un crono de 19.49, arribà amb un minut d'avantage sobre Joan Carles Riutort (Mikel Artetxe), el primer sub 23. Quatre segons més tard arribà l'extriple guanyador de la prova, Miquel Àngel Cirer (Inca), primer M-40.

El primer M-30 fou Toni Muntaner (Inca), i el primer sènior Francesc Artigues (UC Son Servera).
Per esquadres, s'imposà el club d'Establiments, amb un temps de 1.02.40 i que deixà enrere Inca, a 02.26, i el Grup Fotnanet-AC Sineu, a 03.00.
David Muntaner és també líder de la Regularitat.
En el Pla Petit dominà un altre pistard, Juan Antonio Crespí, excampió estatal i ara M-50. Amb un crono de 23.28 minuts, deixà enrere molts de participants més joves.
Jaume Martorell (Lloret) fou segon, a 9 segons, seguit de Daniel Reus (BTT Sineu).
Joan Gelabert (Cala d'Or) realitzà el millor crono dels M-60, i Jaume Martorell va ser el primer de la categoria promoció.

La Peña Porrerenca lidera la classificació per esquadres i Juan Antonio Crespí és el primer de la Regularitat.
En aquesta etapa, no sortiren tots els participants inscrits en el trofeu. Al llarg de les properes jornades, hi haurà molts més corredors a la sortida en les proves en línia. El Pla serà, durant cinc caps de setmana, la cursa a seguir, fins a la primera part de juny. Una prova que començà fa 27 anys, com a competició per a corredors modestos, i que ara reuneix els millors corredors de l'Illa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris