cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
19°

Retorn a l'elit

El Fisiomedia Manacor torna a la Divisió d'Honor, màxima categoria del futbol sala estatal després d'una temporada brillant, amb només una derrota en vint-i-vuit jornades disputades

El Fisiomedia Manacor ho ha tornat a aconseguir i la pròxima temporada tornarà a ser un equip de Divisió d'Honor, la màxima categoria del futbol sala estatal. El curs duit a terme pels homes de José Lucas Mena, Pato, passarà a la història del club manacorí, i és que el Fisiomedia fou l'amo i senyor de la fase regular de Divisió de Plata, amb només una derrota i dos empats en 28 jornades disputades.

Aquesta és la segona vegada que els manacorins formaran part de l'elit del futbol sala. La primera fou la temporada 2008/09, en què es pagà car el fet d'haver de jugar fora de Manacor, a més de la inexperiència, i no es pogué mantenir la categoria.

L'entitat presidida per Miquel Jaume només té 12 anys d'història, però la seva progressió ha estat en tot moment ascendent, i encara més des de l'arribada de Pato, un entrenador que ha sabut aplicar a la perfecció la seva experiència com a jugador i tècnic, a més d'adaptar-se perfectament a la realitat d'una ciutat com Manacor.
Toñete, Matheus, Fabiano Assad, Joan González Bennássar, Paulinho, Jesús Illán, Juan Carlos López, Júnior, Gréllo, Miguelín, Juanan, Jedson i Losada són els noms dels jugadors que han fet possible el somni aquesta temporada, a més de tot el cos tècnic, un somni que la ciutat de Manacor espera que quedi a casa una vegada comenci el proper curs.

Queda pendent així la necessària adequació del pavelló Miquel Àngel Nadal, condició sine qua non perquè l'equip no s'hagi de traslladar a una altra ciutat a disputar els seus partits com a local. Per ara, les institucions han donat el vistiplau a l'inici de les obres. Tant de bo que la distància que hi ha entre allò que es diu i allò que es fa sigui ben curta.

Però, malgrat les adversitats, és hora de celebrar el que s'ha aconseguit, que no és poc, ni molt menys. "Ha estat un gran any i estam molt orgullosos de la feina duta a terme", manifestà el president, Miquel Jaume. "Hem de donar el nostre agraïment a l'afició perquè ha estat fonamental per a l'ascens. Ens han fet costat en tot moment durant els play- off", afegí. Això sí, el principal mal de cap ara per ara de Miquel Jaume és el tema del pavelló. "Ja hem tingut una sèrie de reunions, una de les quals va ser també amb representants de la Lliga Nacional de Futbol Sala, l'Ajuntament de Manacor i Diego González, delegat de la Presidència per a l'Esport. Totes les parts es varen comprometre amb el projecte que presentà l'Ajuntament de Manacor", explicà. "Ja hi ha un gabinet d'arquitectes amb la reforma del pavelló, i ara es tracta d'avançar totes les passes burocràtiques pertinents", continuà el satisfet president del Fisiomedia.

Si no es pogués començar la temporada dins Manacor, Miquel Jaume anuncià que es provarà amb la possibilitat de jugar a Palma en lloc d'Inca. "Ens estam plantejant començar a Palma, malgrat que a Inca ens varen tractar molt bé i ens varen donar totes les facilitats del món", indicà. "El problema és que l'any que jugaren a la capital del Raiguer no vàrem tenir el suport de l'afició que esperàrem, i pensam que en aquests moments a Palma podem tenir-ne més per part dels aficionats".

Per altra part, el tècnic José Lucas Mena, Pato, considerà molt necessari "aprendre de les experiències passades" per afrontar aquesta nova etapa. A més, l'entrenador del Fisiomedia espera que en aquesta nova oportunitat a la Divisió d'Honor "es pugui jugar a casa, al pavelló Miquel Àngel Nadal". Pato també volgué agrair a l'afició el seu comportament exemplar, sobretot en els moments més difícils dels play- off d'ascens. "L'afició ha estat increïble i ens ha donat moltíssima força", va afirmar. "L'equip ha atret la gent. Fins i tot hi hagué gent que no va poder entrar al pavelló en els darrers partits, ha estat impressionant".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris