algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

Esports i cultura, sobre la taula

Joan Llaneras, Tomeu Vidal, Pep Verger i Toni Prats participaran avui en una taula rodona organitzada per l'Obra Cultural Balear per tal de reflexionar sobre com l'activitat esportiva influeix en la societat

"Esport i cultura" és el tema de la taula rodona que la comissió esportiva de l'Obra Cultural Balear ha organitzat per a aquest capvespre, a les 20.00 hores, a Can Alcover - Espai de Cultura. Hi participaran Joan Llaneras, ciclista en pista i l'esportista de l'Estat que més medalles olímpiques ha guanyat; Tomeu Vidal, expresident del Reial Mallorca; Pep Verger, periodista i cap de les seccions de Local i Esports del Diari de Balears; i Toni Prats, exporter del Mallorca, del Betis i del Celta de Vigo.

Els participants, representants de diferents àmbits esportius, intentaran respondre una sèrie de preguntes sobre l'esport des del punt de vista d'una activitat social que mobilitza cada any centenars de milers de persones de totes les edats, a més de reflexionar des d'una perspectiva de país. Així mateix, coincidint amb el Mundial de Sud-àfrica, es considerarà la importància de poder competir de manera internacional com a país, i no només integrats en un estat.

Algunes de les preguntes que hauran d'intentar contestar els participants seran: Quins valors positius representa l'esport en la nostra societat? Quin paper té en l'educació dels joves l'esport base? Com pot ajudar l'esport a promoure les diferents manifestacions culturals? De quina manera pot contribuir a la integració dels nouvinguts dins el nostre país? Quina presència té la nostra llengua en aquest món i quina hi hauria de tenir? És important per al nostre país que existeixin seleccions nacionals diferents de l'espanyola competint en tornejos internacionals?

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris