nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
19°

Golf solidari a la vall de Sóller

Son Termens acollí el torneig a benefici d'Amics de la infància

La cinquena edició del torneig Vall de Sóller de golf reuní un elevat nombre de participants a Son Termens, en el marc d'una cita a benefici de l'associació Amics de la infància. El patrocini d'aquesta competició solidària és a càrrec del Grup Serra, Awauto, Café Sóller, el restaurant Es Faro, la immobiliària Tolo Oliver, el Gran Hotel Sóller i Àngel Bodegas.

En total, s'hi recaptaren 8.000 euros, que seran una bona ajuda per a l'entitat esmentada. José Aloy, John Hugues i Francisco Romo ocuparen els llocs del podi en la primera categoria masculina. En la segona categoria, els grans triomfadors foren Hans Jurgen Meeske, Juan José Villalonga i Werner Zuchold.

Adina Mónica Augsburger, Jerònia Moranta i Teresa Kennedy foren les millors en la categoria de dames. El drive més llarg, al forat número 10, fou obra de Francisco Romo, mentre que la bolla més propera, al 12, la firmà José Muñiz. Ja en categoria escratx, Francisco Romo i Hans Jurgen Meeske destacaren sobre la resta, de la mateixa manera que Jerònia Moranta sobresortí en la categoria femenina.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris