nubes dispersas
  • Màx: 28°
  • Mín: 27°
29°

Mas aconsegueix el triomf i el lideratge

El ciclista de ses Salines entrà en solitari a la meta, sis segons per davant l'alemany Eric Pidum, en una jornada marcada pel vent i el control del gran grup durant gran part de l'etapa, de 127 quilòmetres

Gran actuació del sub 23 de ses Salines, Lluís Guillem Mas (Burgos Monumental), en la quarta jornada d'Un Hivern a Mallorca, el Gran Premi Pabisa Hotels.A més del triomf parcial augmentà l'avantatge en la general.

Un total de 149 corredors inscrits en aquesta cursa ciclista, tot i que 114 l'acabaren, sobre un recorregut de 127 quilòmetres, amb sortida i arribada a la Platja de Palma.

El recorregut pràcticament pla i el vent dificultaren possibles escapades i el gran grup controlà durant gran part el desenllaç. Cinc corredors, tres d'ells alemanys Eric Pidum i Michael Koch, del Brandenburg, i René Birkenfeld, del Harvestehuder, a més del suec Lars Andersson (Orebro) i el mallorquí Lluís Guillem Mas aconseguiren escapar i allunyar-se més de mig minut del gran grup.

En els darrers quilòmetres el ciclista saliner deixà els companys enrere i amb un temps de 2.49.18, equivalent a una mitjana de 45,01 km/h entrà en solitari a meta. Quatre segons més tard arribà Eric Pidum, a 6 segons Lars Andersson, a 8 segons Michael Koch i a 11 segons René Birkenfeld.

El txec Alois Kankovsky (Dukla Praga) s'imposà en el gran grup perseguidor, superant el mallorquí Xavier Peris (Gomila). Entre els 50 primers quedaren els següents illencs: Joan Batle (Pollença), 10è; Marc Reynés (Whirlpool), 12è; Rafel Sastre i Albert Muntaner (Metal Blinds), 17è i 18è; Sebastià Perelló (Gomila), 19è; Jenaro Ramos (Cala d'Or), 22è; Joan Marín (A. Gelabert), 23è; Raúl Jiménez, 25è; Felix Radermacher (Metal Blinds), 26è; Vicenç Pastor (Metal Blinds), 27è; Javier Correa (Bar Tritón), 28è; Tià Mascaró, 29è; Juan M. Pinto, 30è; Albert Borràs, 31è; els tres de la Penya ciclista A. Gelabert, Andeeu Manresa (Alcoletge), 32è; Arnau Albertí (Herbes Túnel), 34è; Marcos Escribano (Metal Blinds), 35è; Bernat Crespí (Grup Fontanet), 36è; Tià Amer (A. Gelabert), 37è; M.A. Guerrero (Grup Fotnanet), 39è; Agustí Martínez (A. Gelabert), 40è; Abdó Vich (Gomila), 41è; François Brunot), 44è; i Juan Antonio Cordoba, 45è; els dos Bimont, Xisco Garrido (Clínic Balear), 46è, Biel Alemany (B. Sancho), 47è; Rafel Sampol (Magatzems Femenias), 48è; Miquel Gomila (A. Gelabert), 49è; i Adrián Gaviria (Herbes Túnel), 50è.

En la general, Lluís Guillem Mas va fer primer, amb 240 punts, seguit de Xavier Peris, per 118, Albert Torres (Metal Blinds), 115; Joan Batle, 73; Vicenç Pastor, 62; Biel Domingo (Viveros Alcanar), 58; Pere Mas (Sánchez Parejo), 52; i Genaro Ramos, 46 punts.

La propera etapa serà diumenge que ve, el Gran Premi Valentín Hotel, amb una sortida, a les 9, hores i una arribada en el carrer Capdellà.

I la darrera, una setmana més tard i a Alcúdia, amb la qual cosa es tanca així una altra edició d'Un Hivern a Mallorca.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris