cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Gran diada de pista al Palma Arena

Els aficionants gaudiren de més de dues hores i mitja de cooregudes de les diferentes categories i especialitats

José Antonio Carrasco (CC de San Sebastián de los Reyes) s'adjudicà la combinada d'Un Hivern a Mallorca en la jornada disputada al Palma Arena i organitzada pel el CC de l'Arenal. El guanyador acabà segon en la puntuació, per darrere el menorquí Albert Torres, del mateix equip, i superà el mallorquí Lluís Guillem Mas (Burgos Monumental), que va tenir una avaria; Pere Mas (Sánchez Pareja) i Vicenç Pastor (Metal Blinds). En l'escratx s'imposà Asier Maeztu (Bidelan), per davant el sub 23 Gabriel Domingo (Alcanar) i Vicenç Pastor.

Els júniors i els cadets competiren junts. Salvador Gonzálvez (Grup Fontanet) guanyà amb autoritat la combinada, amb 22 punts, i hi derrotà Francisco Serrano (San Sebastián de los Reyes), amb 11. Josep Miralles (AEL) va ser el primer cadet, amb 14 punts, seguit de José Camilo Romero, amb 12, i de Jeroni Esteva, amb 11 i del mateix club madrileny. Salvador González guanyà l'eliminació per davant José Camilo Romero i Josep Miralles, i la puntuació amb 13 punts, seguit de Jeroni Esteva, amb 5, i de Josep Miralles, amb 4.

Marc Buades (Establiments) s'imposà en la puntuació dels infantils, amb 17 punts, a Xavier Marí (Inca), amb 14, i a Xavier Canyelles (Establiments), amb 8 punts. La primera infantil va ser Margalida López (Grup Fontanet), sisena en la general. En la puntuació dels alevins dominaren els corredors del petrer Miquel Riera, amb victòria de Nicolau Portell, seguit de Miquel Riera i Josep Lluís Buades. El quart va ser Pau Llaneras, fill de l'excampió del món Joan Llaneras, que disputà la seva segona correguda. La primera nina va ser Iurani Blanco (Big Al's).

Entre els participants estrangers de la reunió ciclista cal destacar el velocista de Barbados Cavington, com també l'espanyola Débora Gálvez i la txeca Kharmila Matxacova, que no varen perdre cap volta en la cursa de puntuació.
Més de 600 espectadors a les grades del Palma Arena són una prova que el ciclisme en pista comença a recuperar l'afició. L'èxit de la reunió ha donat al club organitzador la possibilitat d'augmentar el nombre d'aquestes sessions en la pròxima edició d'Un Hivern a Mallorca. Dissabte hi haurà més proves al Palma Arena. Es tracta del trofeu Artur Sintes, a partir de les 15 hores. L'entrada serà gratuïta, per promocionar el ciclisme en pista a Mallorca, amb corregudes per a totes les categories.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris