nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
14°

Son Moix veu la llum

El PP aconseguí que Cort es comprometés ahir a firmar un conveni amb el Govern que garanteixi el finançament necessari per acabar les obres de reforma

El Palau Municipal d'Esports de Son Moix continua tancat. I ja fa quasi dos anys. Va ser el 4 d'octubre de l'any 2007 quan un fort temporal hi va provocar importants danys materials. L'Institut Municipal d'Esports ha realitzat reformes en el pavelló cobert, malgrat que encara continua sense poder-se obrir al públic. Baldomero Oliver substituí per gener del 2008 Antoni Moragues com a regidor no electe de l'Ajuntament de Palma i president de l'Institut Municipal d'Esports. Oliver no tardà gaire a declarar que per setembre -es referia al 2008- el pavelló estaria acabat i els equips hi podrien disputar les competicions. Però encara és l'hora. Son Moix continua tancat. Oliver atribueix a les dificultats pressupostàries que el recinte no estigui acabat.

Ahir, emperò, durant el ple de l'Ajuntament de Palma, l'equip de govern assegurà que ja tenia la solució del problema. Es va comprometre a firmar i a presentar abans de la sessió plenària d'octubre el conveni que concreti com serà i com es durà a terme el finançament per a la reforma del poliesportiu. El regidor d'Hisenda, Andreu Alcover, va explicar que l'acord que finançarà la reforma del pavelló ja s'està tramitant amb el Govern de les Illes Balears. La reforma costarà al voltant de 15 milions d'euros i des del Partit Popular s'assegura que si s'hagués actuat amb més rapidesa s'haurien pogut estalviar molts doblers.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris