nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Majestic d'Ariane serà el rival a batre

El producte de la Quadra Frau-Borrás tindrà com a principals rivals a la darrera classificatòria del Torneig Cheval Français Mimos, Nayos du Goutier i Niky d'Astorg

L'hipòdrom de Son Pardo presenta un interessant programa per a aquest proper diumenge diumenge dia 20 amb nou corregudes, entre les quals destaquen la darrera classificatòria per al torneig Cheval Français, el Premi Biel Portell per a jòqueis i dues classificatòries per al Gran Premi del Criador dels 5 Anys, a més d'una cursa a trot muntat. El plat fort de la jornada arribarà amb la darrera correguda, la classificatòria per al Torneig Cheval Français, que serà la darrera ocasió per als participants per assegurar-se la presència a la final del prestigiós torneig. Majestic d'Ariane, tot i tenir un handicap de 25 metres, es presenta com el rival a batre després d'imposar-se fa quinze dies trotant a 1,17,5.

Els seus principals contrincant seran Mimo, Niky d'Astorg i, sobretot, Nayos du Goutier, el qual acumula dues victòries de manera consecutiva dins Son Pardo i, a més, surt en el primer grup de l'autostart. Molt emocionant es presenta el Premi Biel Portell per a menadors, amb la participació de tres efectius que vénen de guanyar en la darrera aparició. Sybila de Kor, Onada i Scarlata Alarm en són els tres destacats, a més de la presència de Soy Jagersro HM, sempre amb opcions de ser amb els millors. A la primera classificatòria per al Gran Premi del Criador dels 5 anys, la principal favorita al triomf serà Neccia Love, deprés d'imposar-se ja dins Palma la passada setmana trotant a 1,18. Niky das Pont, vencedor dins Manacor, i New Star Blai seran a priori els seus principals rivals per al triomf. El menorquí Nepal és el principal aspirant a la victòria a la segona classificatòria del Criador dels 5 Anys, encara que no li faltaran rivals com Nelu Rs, Neu Exotica, Naomi i Nommel Crack.

Ajudem Juanma

Especial atenció mereixen la setena i vuitena corregudes, els Premis Ajudem Juanma, una iniciativa solidària organitzada per un grup d'aficionats per tal de recaptar fons per al tractament de Juanma, un nin de cinc anys d'Almeria que pateix la síndrome d'Alexander, una malaltia terrible. A més de la recaptació de les matrícules d'aquestes dues curses, que es donaran a la causa de Juanma, els aficionats podran col·laborar mitjançant la compra de paperetes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris