lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Martiks Blai s'imposa en el Gran Premi Diada de Mallorca

El producte de la quadra Sur Mer superà en la darrera recta Oh Tap In HH, mentre que en la reservada per a internacionals el triomf va ser per a Luron de Barb

Martiks Blai va ser el gran triomfador de la reunió d'ahir diumenge a l'hipòdrom de Son Pardo en imposar-se a la prova estel·lar de la jornada, el Gran Premi Diada de Mallorca. També destacà la victòria de Luron de Barb en la reservada per a internacionals. Amb motiu de la Diada de Mallorca, la presidenta del Consell, Francina Armengol, i el conseller de Presidència, Cosme Bonet, assistiren a la reunió. El canvi d'horari -les curses a Palma deixen el divendres vespre per tornar a disputar-se els diumegnes horabaixa- va anar bé a Martiks Blai, que a regnes de Toni Frontera es va endur el triomf en l'estel·lar de la jornada, el Gran Premi Diada de Mallorca. El producte de la quadra Sur Mer ja es va situar al capdavant del grup a la sortida de la correguda, juntament amb Oh Tap In HM, Misteriós Mar i Lucky Lou.

El grup davanter es mantenia igual quan faltaven 500 metres per a l'arribada, encara que a la darrera recta la lluita per la victòria va ser cosa només de Martiks Blai i Oh Tap In HM. Finalment, el triomf va ser per al producte dirigit per Toni Frontera, amb un registre d'1.16.5, seguit per l'exemplar de la quadra HM -menat per Guillem Andreu- a 1.16.6 i per Misteriós Mar a 1.19.9. El premi Europa, reservat per a productes internacionals i amb una distància de 1.700 metres, va ser l'altra cursa destacada de la reunió. Luron de Barb, a regnes del seu propietari, Patrick Pascual, en va ser el vencedor després d'una cursa igualada fins als darrers metres. Koch Mar va ser el primer a agafar la responsabilitat de comandar el grup després de la sortida, seguit per Musigny Degato i Luron de Barb, als quals s'uní uns metres més tard Lodbrook HH per l'exterior. En el darrer revolt, Koch Mar encara mantenia la primera posició, però no va poder aguantar l'esprintada final de Luron de Barb, el qual s'obrí per l'exterior per adjudicar-se la victòria amb un registre d'1.14.2.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris