muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Triomf del líder Kiko Bernat

El corredor de l'Alqueria Blanca Miquel Joan Adrover llança l'atac decisiu, però en els darrers quilòmetres el CC Inca controla el desenllaç de la cursa, amb arribada a Megaesport

El líder, Kiko Bernat, del CC Inca, augmentà l'avantatge en la general, després d'assegurar-se la victòria en el trofeu Megaesport, quarta prova puntuable de la Challenge de Tardor. El guanyador del dia s'imposà a cinc companys d'escapada en l'esprint decisiu, després de 69 quilòmetres, amb meta davant el patrocinador de l'etapa de la jornada. El segon lloc va ser per a Raúl Jiménez (Solon-Velo Ciutat), seguit de Luis Fernández (Calvià), Rafel Miralles (C. Gomila), el francès Philippe F. Pinsón (Inca) i Xavi Peris (Solon-Velo Ciutat). A 4 segons, entrà Pep Porcel (Solon) i tres segons més tard ho féu Miquel Joan Adrover (Cala d'Or).

Passant pel terme de Bunyola, Miquel Joan Adrover va llançar l'atac decisiu. A més, va coronar en solitari els dos ports de muntanya puntuables i s'assegurà pràcticament la general d'aquesta modalidat, amb un total de 16 punts, per davant d'Àngel González (Son Servera), amb 9, i Xavi Peris, amb 8 punts. Deu corredors més neutralitzaren l'escapa i, en el tram final, amb els 11 ciclistes dividits en petits grups, els corredors del Velo Ciutat no coordinaren l'esprint decisiu i Kiko Bernat aprofità per sumar el triomf. Àngel González lidera les metes volants, amb 9 punts, un més que Xavier Peris.

Bernat continua com a líder

El guanyador del dia, Kiki Bernat (Inca), continua com a líder de la general i augmenta la renda sobre Rafel Miralles (C. Gomila). El número 1 suma un total de 123 punts i el segon, 99. Amb 93 punts, trobam Raúl Jiménez i Sebastià Perelló, que ahir no va tenir el seu dia i un canvi de bicicleta el va fer perdre qualsevol possibilitat. Els altres ja no tenen cap opció de lluitar per la general: Xavier Peris, 65; Agustí Martínez (Penya A. Gelabert), 59; Francesc Cladera (Son Servera) i Pep LLuís Garau (Inca), també 59. Els líders de les diferents categories són l'M-30 Kiko Bernat, en la general; Miquel Joan Drover, en el premi de la muntanya; Àngel González, en les metes volants; el sènior Carlos López (Cristaleria Bellver), en combativitat, i Pep Porcel, dels veterans.

Aquesta Challenge de la Tardor ha animat el calendari illenc durant les darreres setmanes. Els que no han pogut gairebé participar en proves ciclistes han estat els elits i sub-23. Una any més el seu calendari acabà abans del dels màsters i veterans. Només falta una prova per disputar de la Challenge de la Tardor, el III Trofeu Ajuntament de Son Servera, el proper dia 4 d'octubre. La tradicional cura de Binissalem, Festa del Vermar, s'ha suspès. Amb la Copa d'Europa Màster, dia 11 d'octubre, el trofeu Palmanova-Magaluf, dia 13, i la Volta a Mallorca Màster, del 14 al 17 d'octubre acaba pràcticament la temporada mallorquina. Totes són corregudes per a sèniors i veterans i no n'hi ha cap per a les categories elit i sub-23, com en els anys anteriors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris