nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

L'hora de la veritat per a Omni Maker SB

La campiona menorquina de Toni Roca disputa la seva primera gran correguda, el Gran Premi Diada de Mallorca, amb l'elit adulta nacional i amb l'opció de consolidar-s'hi

Arriba l'hora de la veritat per a la menorquina Omni Maker SB, el Gran Premi Diada de Mallorca. Després de tancar la temporada de nocturnes amb la disputa del Campionat d'Europa per a Aprenents, Son Pardo torna a l'horari d'hivern (diumenges horabaixa) amb la primera gran prova per a nacionals. La campiona de Toni Roca, després de provar la seva superioritat amb els efectius de quatre anys nacionals, s'enfronta amb l'elit adulta. Així, té l'oportunitat de demostrar la seva qualitat i de consolidar-se en el grup dels millors efectius nacionals.

Els 2.600 metres de recorregut poden ser una de les principals dificultats per a Omni Maker, però no la que li oposarà més resistència. De fet, el sempre perillós Martiks Blai, un efectiu que a les regnes de Toni Frontera sempre dóna el millor de si en les cites importants, apareix en la segona posició de totes les travesses. Tot i que Omni Maker i Martiks Blai es troben en els pronòstics per a la victòria, no s'ha de perdre de vista efectius com Oh Deco SB, Lucky Lou i Oh Tap In HM.

Amb quatre triomfs i dos tercers llocs en les seves sis darreres corregudes, el producte de J. Lliteras es pot convertir en un dels grans animadors de l'estel·lar del programa, que repartirà 6.000 euros en premis. El cas de Lucky Lou és diferent, ja que en les seves darreres aparicions no ha aconseguit bons resultats. Malgrat això, l'efectiu de la quadra Ca'n Groc ha demostrat que pot competir pels primers llocs. La regularitat d'Oh Tap In Hm pot ser la seva millor arma per donar una sorpresa. A les regnes de Guillem Andreu, l'efectiu de la quadra HM té qualitat suficient per poder disputar la victòria als favorits.

Premi Europa

Com a aperitiu del Gran Premi Diada de Mallorca hi haurà el Premi Europa per a internacionals, la cinquena correguda. Amb dos mil euros en guardons i sobre una distància curta (1.700 metres), Koch Mar es presenta com el rival a batre. El francès, que recupera la conducció de Guillem Andreu, haurà de demostrar la seva categoria davant adversaris de l'altura del suec Lodbrok HH i dels francesos Jarnac de Blary i Kent Barbes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris