nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

El futur del trot, a Son Pardo

L'hipòdrom palmesà acull avui la XXIII edició del Campionat d'Europa d'Aprenents. Quatre curses en què Jaume Fluxà es mesurarà amb onze dels millors menadors joves del Continent

Son Pardo mostrarà avui les seves millors gales per acollir la XXIII edició del Campionat d'Europa d'Aprenents. Es tracta d'una prova que reunirà dotze dels millors menadors joves del continent en representació d'Àustria, Bèlgica, la República Txeca, Dinamarca, Finlàndia, França, Alemanya, Holanda, Noruega, Rússia, Espanya i Suècia.
Jaume Fluxà serà el representant mallorquí que tractarà de convertir-se en el més regular en les quatre corregudes del Campionat per aconseguir un trofeu que només ha tingut un mallorquí, Bartomeu Llobet, el 1992.
Les quatre curses seran sobre 2.150 metres i tindran una dotació de 2.000 euros en premis econòmics per cap.

Els menadors conduiran els cavalls de propietaris mallorquins de dues categories (superior i inferiors) i cada un n'haurà de dur la mateixa quantitat de cada grup. Amb la sortida d'Autostart, la regularitat en cada una de les corregudes és imprescindible, ja que és tracta de sumar la major puntuació possible (un primer 19 punts, un segon 14, tercer 11, quart 9 i així fins a un punt).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris