algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Son Malferit clama contra l'Ajuntament

Membres del Soledat es manifestaren per la imminent pèrdua del camp de futbol 7 i dels vestidors de la instal·lació

A Son Malferit clamen contra l'Ajuntament de Palma a causa de la imminent pèrdua del camp de futbol 7 i dels vestidors de la instal·lació esportiva palmesana. Membres del Soledat, pares i jugadors mostraren la seva preocupació davant la propera construcció d'un mur que els deixaria sense la possibilitat de disposar del camp on juguen els més petits.

Una de les principals raons que esgrimeixen és el fet que la remodelació de la instal·lació és de fa aproximadament dos anys i, per tant, suposa una despesa inútil. I és que després d'haver dotat el camp de gespa artificial de darrera generació i de construir uns vestidors nous amb un cost total de devers 500.000 euros, els membres del Soledat veuen com ho perdran tot.

L'empresa Comercial Bordoy, propietària dels terrenys, ja va enviar-hi els tècnics perquè en prenguessin mides i pressupostassin el que costaria la construcció d'un mur per separar el seu solar, que és devora una de les seves naus.

Sense llicència

Des de l'Ajuntament de Palma, consultat per aquest diari, es va apuntar que quan l'IME, en l'anterior legislatura, va portar a terme la remodelació de la instal·lació esportiva, es va construir el camp de futbol 7 en uns terrenys que ja eren de Comercial Bordoy. El fet que es fes sense llicència va impedir que es detectàs que el sòl no era de propietat municipal.

Avui, en la junta de govern del Consistori palmesà, Aina Calvo i Baldomero Oliver es reuniran per tractar aquesta situació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris