bruma
  • Màx: 15°
  • Mín:

Magistral intentarà repetir victòria a Palma

Després del seu èxit al premi Intermunicipis de la setmana passada, l'exemplar de la quadra Valls Rullán és favorit per assolir un nou triomf a l'hipòdrom de Son Pardo

Vuit corregudes són les que conformen el programa de la reunió nocturna d'avui a l'hipòdrom municipal de Son Pardo, totes elles dotades amb 1.000 euros en premis. La prova amb el cartell més atractiu és precisament la darrera, el premi Apolo YC, que es disputarà sobre una distància de 1.650 metres i en la qual participaran 15 bons exemplars nacionals mascles, tant sanats com sencers de cinc i més anys. El paper de favorit indiscutible serà per al producte de la quadra Valls Rullan, Magistral, que s'ha proclamat vencedor en quatre de les seves cinc darreres participacions, la darrera, la setmana passada en el premi Intermunicipis, en la qual aconseguí la victòria amb una marca d'1.17.5, ja que superà en els darrers metres Martiks Blai, Olé Olé Mixó i Love de Kor.

Cap d'ells no hi serà a la graella de sortida, però Magistral no ho tindrà fàcil, ja que es trobarà amb rivals com New York HM, de la quadra HM, que ocuparà una bona posició de sortida, i els regulars Mexhammer Marino i N'Atas Twist, que ve de guanyar dins Son Pardo fa dues setmanes. Per altra banda, bona part de les millors egües nacionals de cinc i mes anys es congregaran en el premi Ouica Y, una prova que tindrà com a principal favorita a Mel d'Ite BG, que en les seves darreres participacions sempre ha acabat en les primeres posicions.

Li disputaran la victòria exemplars com Menorca de Flo, Nespla SC i Love Star, que també es troben en un bon moment de forma. Ohkilate Tirety serà la rival a batre en el premi Escarcha per a egües nacionals de 4 anys, una cursa de pronòstic incert i que té bastants aspirants per poder guanyar la favorita com són Omni Maker SB, Oferta IR, Oscureta Real B, Oronella Hejnstrup i Olga de Font. Pel que fa al premi Diaspro, per a internacionals de tres i més anys, les opcions de victòria es reparteixen entre Mimo, Leo d'Ouville, Lucky Times i Invidia del Nord.
En la programació també s'inclou una interessant correguda de trot muntat i una divertida prova de minitrot per als més petits.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris