cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
23°

El Nadal més solidari

Ahir presentà la Fundació que du el seu nom a la seu del CT Manacor, acompanyat de la seva família

80604

Rafel Nadal, ben satisfet, presentà ahir a Manacor la Fundació que du el seu nom. Fotos: MIQUEL ÀNGEL CAÑELLAS.

PEP VERGER. Manacor.

Rafel Nadal mostrà ahir la seva cara més solidària. El tennis és la seva ocupació i preocupació, però Rafel Nadal, tot i la seva joventut, és ben conscient de les nombroses dificultats socials existents. Nadal, que ha col·laborat en un munt de projectes de solidaritat diferents, decidí temps enrere crear una eina pròpia per lluitar a favor dels més dèbils. És així com va néixer la Fundació Rafa Nadal. Ahir, a la presentació mundial de la Fundació no hi faltà la família Nadal gairebé completa. Hi eren el seu pare, Sebastià, i la seva mare, Aina Maria, com també el seu oncle i entrenador Toni. És clar, i no podia faltar a la cita el seu oncle famós, l'exfutbolista Miquel Àngel. Acudiren també a la seu del Club de Tennis Manacor, on va tenir lloc l'acte, els seus padrins paterns, Rafel i Bel; i els materns, Pedro i Catalina. El batle de Manacor, Antoni Pastor, era també present a l'acte per donar suport a l'esportista manacorí més important de la història.

Nadal explicà ahir que la seva implicació en diversos projectes humanitaris aquests darrers anys i tot el que ha vist durant els seus viatges per tot el món, li han fet veure les nombroses dificultats que passen diferents col·lectius. «Ha arribat el moment de crear la meva pròpia Fundació i d'anar dirigint els doblers que pugui recaptar cap on consideri que és més necessari», assenyalà Nadal. El mànager de Rafel Nadal, Carles Costa, fou l'encarregat de llegir textualment l'objecte social de la Fundació. «L'assistència social dels col·lectius més desafavorits i la cooperació per al desenvolupament en els països més necessitats», explicà Costa, que assenyalà que la infància i la joventut» seran els beneficiaris principals de les accions de l'entitat.

Nadal assegurà que el seu calendari de competició no li permetrà dedicar-se tant com voldria a la Fundació, però manifestà que els seus familiars «se'n cuidaran». Així mateix, Nadal no dubtà a assumir el compromís de dedicar molt més temps en el futur a aquesta entitat. «Quan faig una cosa ho don tot, en el tennis i en la vida, i la Fundació no en serà cap excepció», afirmà Nadal. El tennista manacorí manifestà també la seva intenció que els projectes de la Fundació comencin pel seu entorn més pròxim. «Intentarem ajudar primer la gent de més a prop, i si pot ser a les Balears, millor», finalitzà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris