cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
15°

Emilio N'Sue: «No m'esperava debutar»

El darrer producte de la factoria de Son Bibiloni que ha debutat a la Lliga de les estrelles, afirmà que «a Primera Divisió només puc aprendre dels companys»

90946

Encara que Emilio N'Sue va debutar diumenge amb el primer equip mallorquinista, el jove davanter només disposà de tres minuts damunt la gespa d'El Madrigal.

Emilio N'Sue irradiava satisfacció quan entrà a la sala de premsa de la ciutat esportiva de Son Bibiloni. Després d'haver debutat diumenge amb el primer equip mallorquinista a Primera Divisió, el somni de tots els jugadors del planter, el davanter explicà que «no m'esperava debutar». «No esperava debutar ara, però he tingut la sort de fer-ho, ja que no tots els al·lots poden debutar a Primera a edat de 18 anys», indicava N'Sue, que no va saber com definir els sentiments que envaïren el seu cos quan diumenge va trepitjar l'herba d'El Madrigal. «Va ser una sensació que no he tingut mai», assenyalà, a més d'afirmar que encara no ha pogut assumir tot el que implica formar part de l'anomenada «Lliga de les estrelles».

«La Primera Divisió és un altre món per a mi, i la veritat és que l'experiència va ser molt bona i m'agradà molt», sentencià N'Sue, que també té present el camí llarg que li queda per recórrer en la màxima categoria del futbol espanyol. «Als camps mallorquins de Tercera em coneixen perquè surt als diaris, però a Primera encara no som ningú. A Primera l'únic que puc fer és aprendre dels meus companys. Aprendre, no em queda altra opció», indicà el davanter, conscient de la diferència que suposa passar de jugar davant 100 o 200 persones a fer-ho davant 20.000.

«No només hi ha diferència a l'hora de jugar. Des del mateix moment que sortim de l'aeroport, tot és diferent. La Primera és un altre món», sentencià N'Sue, i afegí que el que fa diferent formar part de l'expedició de la primera plantilla i viatjar-hi «són els detalls».«Quan viatjam amb el filial anam sense sobresalts, com si no ens conegués ningú. Quan vas amb el primer equip hi ha molts de mitjans de comunicació, la gent et va aturant; quan arribes al camp ja hi ha molta gent fins i tot una hora i mitja o dues abans que comenci el partit. Quan surts a encalentir, el camp ja és ple, i quan jugues ja hi ha tota la pressió sobre tu... la veritat és que és un altre món», explicà el davanter.

N'Sue, tot i reconèixer que durant els tres minuts que estigué damunt el terreny de joc a El Madrigal no havia pogut aportar gaire a l'equip, destacà la importància que té per als jugadors del planter veure com els seus companys debuten amb el primer equip.«Per al planter és un bon mirall, perquè el fet que debuti un al·lot tan jove anima molt els futbolistes dels equips inferiors i per això me n'alegr», recordà N'Sue. Finalment, el jove atacant mallorquinista declarà que no se sentia sorprès per la convocatòria de Dani Güiza i Fernando Navarro amb la selecció espanyola.«Amb Güiza he quedat molt sorprès, ja que quan va venir no em pensava que fos tan bo, i quant a Navarro, crec que ja hi hauria d'haver anat abans», sentencià.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris