algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

Grande: No comment

El president del Reial Mallorca eludí respondre les qüestions que el poguessin comprometre davant les institucions de les Illes o fossin susceptibles de polèmica

70636

Vicenç Grande oferí ahir una roda de premsa per parlar de l'actualitat de l'entitat vermella.

P.BATLLE. Palma.

El president del Reial Mallorca, Vicenç Grande, oferí ahir una roda de premsa per parlar de l'actualitat de l'entitat vermella, però quan els periodistes tocaren temes espinosos, susceptibles de crear polèmica, el màxim mandatari mallorquinista no volgué fer cap tipus de comentari. «No parlaré d'aquest tema» fou una de les respostes que més es va sentir ahir a la sala de premsa de l'Ono Estadi. Vicenç Grande volgué centrar la seva intervenció en qüestions purament esportives i no volgué respondre les preguntes que fessin referència als projectes de nou estadi del Mallorca, a la remodelació de l'actual, a la polèmica amb l'associació de propietaris del Lluís Sitjar i a les obres que es duen a terme a la ciutat esportiva de Son Bibiloni.

«Vaig acordar amb les institucions que no parlaria d'aquests temes fins que no es concretàs alguna cosa i mantindré la meva paraula. Hi ha qüestions en les quals val més ser discret», comentà l'accionista majoritari del Mallorca, qui en referència a la graderia i als tres edificis en construcció a Son Bibiloni afegí «que són absolutament legals i tenen la llicència i els permisos municipals corresponents». Així mateix, Grande tallà d'arrel els rumors que afecten diferents qüestions relacionades amb el futur del club i el càrrec que ocupa, i assegurà que «el Mallorca no està en venda» i que «no tenc la intenció d'abandonar la presidència del Mallorca». En referència a aquesta darrera qüestió, el president vermell anà una mica més enllà i reconegué que «tenc la mateixa il·lusió de sempre i ara una mica més d'alegria perquè els resultats van bé». A més, afirmà que «la presidència del Mallorca desgasta perquè cansa, crema, em treu hores d'estar amb la família, em dóna preocupacions, em perjudica empresarialment, fa que projectes meus es retardin, se'm miren les coses amb més interès perquè llavors no es pugui dir que m'han afavorit i evitar suspicàcies. Però tot això són coses assumides i continuaré endavant. Fins quan? El temps ho dirà».

Per altra banda, Vicenç Grande no reconegué com a seva una declaració publicada a Diario de Mallorca en la qual el màxim mandatari mallorquinista afirmava que «l'esquerra radical criminalitza els creadors de riquesa» i evità entrar en controvèrsies polítiques.«No vaig dir esquerra radical perquè consider que a Mallorca no hi ha esquerra radical. Consider que el president del Mallorca ha de ser respectuós amb les institucions que ens governen i serem respectuosos amb les institucions que ens governen. No hi tenc res a dir i estic content amb les institucions que ens governen. No tenc cap queixa de cap partit dels que formen l'actual Govern balear, i estic convençut que el Mallorca tindrà les portes obertes en l'Executiu actual», puntualitzà un Vicenç Grande visiblement molest.

El president mallorquinista, continuant sense voler aprofundir en qüestions polítiques, sí reconegué que la situació de crisi econòmica que es respira a l'Estat espanyol afecta també el futbol i, per extensió, el Mallorca.«Si la crisi econòmica ha tocat la butxaca de molta gent que paga la seva hipoteca, també afecta el futbol. I com el Mallorca està dins el futbol, també l'afecta en qüestions de doblers. Però això no és només d'ara, el futbol ja fa més de quinze anys que està en crisi econòmica i ha continuat funcionant. I nosaltres, en el Mallorca, continuarem mantenint els nostres compromisos. Per això no cal preocupar-se».

En referència a la situació esportiva de l'equip, Grande es mostrà satisfet amb l'onzena posició que actualment ocupa el Mallorca a la classificació i recordà una vegada més que «l'objectiu és quedar entre els deu primers. Ara som onzens, però estam a tres punts del novè i la Lliga és llarga. Jo no vull enganar la gent dient que quedarem tercers o quarts. Tenim el dessetè o devuitè pressupost de Primera Divisió i ara tenim vuit o nou equips amb millor pressupost per darrere nosaltres. Això sí, tant jugadors com entrenadors volen quedar com més amunt millor», sentencià.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris