cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

Un Consorci sembra la discòrdia al Sofia

El protocol per a la gestió i organització de la prova es firmà ahir malgrat l'oposició de la Federació

El Consorci del trofeu Princesa Sofia ja està en marxa. Ahir va tenir lloc la firma del protocol d'aquest acord de col·laboració per a desenvolupar aquest es deveniment anual, un dels esdeveniments més importants en el món de la vela a nivell internacional. Però la polèmica està assegurada en oposar-se la Federació Balear de Vela a la qual els polítics agafin el control de la prova d'aquesta manera.

Aquest Consorci està format pel Govern de les Illes, el Consell Insular de Mallorca, l'Institut Balear de Turisme, l'Ajuntament de Palma, l'Ajuntament de Llucmajor, el Reial Club Nàutic de Palma, el Club Nàutic l'Arenal, el Club Marítim Sant Antoni de la Platja, la Reial Rederació Espanyola de Vela i Mapfre. En el cas de la Federació Balear de Vela, hi assistí el vicepresident Antonio Jordi, encara que amb el desconeixement d'aquest mateix organisme.

L'objectiu d'aquest Consorci seria donar un nou impuls a la vela a Mallorca, sobretot després del que suposà la pèrdua de la possibilitat de ser subseu olímpica a Madrid 2016. Es vol proporcionar estabilitat a la prova. Una de les intencions del Govern ha estat involucrar les empreses privades perquè donin el seu suport a aquest esdeveniment, un dels més importants en l'esport de la vela a nivell internacional.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris