cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
20°

Un gran homenatge als nostres campions

Els més destacats ciclistes de les Illes Balears foren honorats a iniciativa de la Conselleria d'Esports

SALVADOR RIPOLL. Palma.

El Govern de les Illes Balears va retre un homenatge als ciclistes de les Illes Balears que han destacat tant en competicions internacionals com en les d'àmbit estatal. Hi varen ser els campions mundials Guillem Timoner, Joan Llaneras, Miquel Alzamora i Miquel Mas, sense oblidar l'única dona, Marga Fullana, i els medallistes Toni Cerdà i Tomeu Caldentey, per nomenar els qui arribaren més amunt en el món del ciclisme.

El conseller Mateu Cañellas va entregar plaques als excampions del ciclisme balear secundat pel director d'Esports del Govern, Biel Gili; el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Toni Moragues; el director d'Esports Baldomero Oliver; els batles d'Artà, Rafel Gili, i de Campos, Guillem Ginard; el tinent de batle de Santa Maria, Toni Oliver, i el regidor d'Esports de Sant Llorenç, Joan Planes, al costat del president de la Federació autonòmica balear, Arturo Sintes,

Entre els altres pistards cal ressaltar l'exseleccionador Jordi Canyelles, l'únic mallorquí que ha triomfat en el cinturó, David Muntaner, Toni Porras, Jaume Pou, Serafí Riera, Juan Carlos Tomàs, Tolo Munar Tomeu Pou, Guillem Ramis i Paco Tortella.

Entre els rutiers és necessari anomenar els germans Ainat, Joan Caldentey, José Juan Canyelles, Toni Colom Joan i Toni Gomila, Miquel Gual, Biel Company, Toni Karmany, Biel Mascaró i Jaume Salvà, entre altres. Tanmateix, no s'han d'oblidar corredores com Maria Mora, Magdalena i Margarita Rigo.

L'homengatge va ser tot un encert.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris