nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

El camí a recórrer es preveu complicat

Els tres clubs mallorquins tingueren la primera reunió que mostrà les dificultats del projecte

MIQUEL RAMIS. Palma.

No serà fàcil. El camí per convertir en realitat el projecte de la Conselleria d'Esports i Joventut que pretén unificar els tres equips professionals de bàsquet de Mallorca té, quan només ha fet les seves primeres passes, greus dificultats.

Ahir, tingué lloc la primera cimera entre els responsables esportius del tres clubs, Willy Villar, Joan Alomar, Santi Toledo i David Munar. Es tractava, en definitiva, de posar sobre la taula un primer document de negociació. Els dirigents del Palma es mostraren, sempre i en tot moment, del tot favorables, malgrat reconèixer les dificultats de la travesia.

Des d'Inca es valora positivament la idea, bàsicament per les complicacions econòmiques que pateix l'entitat per falta de patrocini. Ara bé, la directiva del Bàsquet Inca és conscient del rebuig que genera la fusió entre la seva afició. Així, tot fa pensar que just acceptarien la proposta de la Conselleria per tal d'evitar una eventual desaparició de l'equip.

A Muro, una vegada escoltada la proposta que li presentaren ahir Bàsquet Inca i Palma, tenen clar que no els interessa. De fet, el primer document de treball recull l'existència d'un equip a Leb Or i un altre a EBA. És a dir, que el Muro es veuria obligat a perdre dues categories. Evidentment, la directiva rebutja renunciar a la feina feta durant anys per situar l'equip a EBA.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris