nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Guillem Duran s'imposa a Capó a Inca

Un total de 436 atletes començaren i acabaren la XXIV Cursa de Sant Silvestre-Ciutat d'Inca

El manacorí Guillem Duran i l'argentina, que viu a Can Picafort, Sandra Àvila s'adjudicaren el triomf a la XXIV Cursa de Sant Silvestre-Ciutat d'Inca, disputata als carrers centrics de la Ciutat de la Pell, amb un recorregut d'uns 7.100 metres. Un total de 436 participants inscrits, més uns altres que deixaren passar el límit d'inscripció i decidiren participar sense dorsal, converteixen la Sant Silvestre inquera entre les més populars de l'Illa, malgrat demanar un dret d'inscricpió de cinc euros, fet no habitual a Mallorca, sobretot en proves populars.

A l'esprint final, s'imposà Guillem Duran al pobler Miquel Capó, dominador de les curses nadalenques a l'Illa. El guanyador féu un temps de 20.21 minuts. El tercer va ser Miguel Àngel Fidalgo, seguit del català David Masol, José Serrano, David de Antonio, Juan Zarate, Francesc Mateu, Joan Santandreu, Joan M. Rius, Dani Espada i Tomeu Nicolau.

En la categoria dones, triomf de l'argentina Sandra Àvila, que s'imposà a la jove cadet petrera Aina Contesti, una de les grans promeses de l'ateltisme balear, a la francesa Anne Sophie Dixneuve i a Karina Petkova. Hi va haver molt de públic durant el pas dels corredors pel centre de la Ciutat, en una jornada típica de l'hivern. L'organització, l'Imaf de l'Ajuntament d'Inca, amb la col·laboració del Club Atletisme Inca, tenia preparat a l'arribada begudes per tots els aprticipants i aficionats.

Enguany només es repartiren trofeus per als tres primers classificats de les generals de les categories homes i dones. Per altra banda, cal assenyalar que el conseller d'Esports del Govern Balear, Mateu Cañellas, hi tornà a participar i arribà a la meta en la 17a posició. El sorteig dels obesquis entre els participants a la cursa popular es realitzà amb un sobre sorpresa, entregat a cada participant al moment d'arribar a meta fet que va ajudar a guanyar molt temps.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris