nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

El Mallorca reclama un càstig just

El club anuncià que recorrerà el segon partit de sanció a Varela per «menysprear» l'àrbitre

63506

Moment en què Ayza Gámez, envoltat de jugadors mallorquinistes, mostra la targeta vermella a Varela, en primer pla.

El Reial Mallorca vol que Fernando Varela rebi un càstig just. Així ho va fer públic el club en un comunicat, en què s'anunciava que la Societat Anònima esportiva presentarà davant del Comitè d'Apel·lació un recurs perquè li sigui retirat el segon partit de suspensió al jugador andalús. Varela fou expulsat dissabte passat en el partit que els vermellencs van guanyar per 1-2 contra el Sevilla per doble amonestació. Ayza Gámez, el col·legiat valencià que dirigí l'enfrontament, va recollir a l'acta que el migcampista andalús del Mallorca l'havia menyspreat un cop ja l'havia expulsat. Aquesta desconsideració ha estat el que ha costat el segon partit de suspensió a Varela.

Tal com s'anuncià des de la planta noble de Son Moix, els serveis jurídics del club recorreran aquest segon partit de suspensió per tal que Varela pugui entrar en els plans del tècnic pel partit contra el Racing de Santander, ja que contra el Múrcia està descartat. El malestar s'ha generat però amb els diferents criteris a l'hora de sancionar els mateixos comportaments per part pel Comité de Competició, ja que al jugador del Reial Madrid, Guti, que també va ser expulsat el cap de setmana passat en el partit que el seu equip va empatar al camp del Múrcia, només el van sancionar amb un partit per l'expulsió i el seu posterior menyspreu cap als col·legiats, quan amb un gest els acusà de «pocavergonya».

El mateix Comitè de Competició va especificar que les sancions als dos jugadors, tot i que es basen en el mateix article, no es fonamenten en el mateix apartat. El que no es pot explicar, és que els menyspreu sigui diferent depenent del jugador. Així, i per enèsima vegada, els criteris per jutjar les mateixes accions i comportaments no són els mateixos segons si el club és gran, o si forma part de la resta de conjunts.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris