nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
17°

La Federació s'implica en el Centre de Tecnificació ubicat a Manacor

El Govern també assegura tres torneigs Futures per al pròxim 2008

Gabriel Gili, director general d'Esports, es reuní ahir amb Jaume Amengual, president de la Federació Balear de Tennis, per tractar la implicació de la Federació en el Centre de Tecnificació de Manacor. Gili manifestà el desig del Govern que la Federació participi en el disseny de la segona fase, ja que està previst que la primera "amb dues pistes d'esquaix, una pista coberta multifuncional i set pistes exteriors" quedi finalitzada a finals d'any.

Està previst que avui el conseller d'Esports, Mateu Canyelles, visiti les obres del Centre al costat de Gili i Amengual. Allà mateix es reuniran amb Jaume Pastor, batle de Manacor, que hi ha confirmat l'assistència.

Amengual es mostrà molt satisfet per la construcció d'aquest centre. «La Federació pot donar molt suport a aquesta activitat. El Centre de Manacor és molt important per al Llevant, una zona amb gran activitat tennística, a més de servir per promoure aquest esport a la part forana», explicà.

El disseny de la segona fase està pendent de negociacions amb el batle de Manacor. «Tenim el nivell econòmic que tenim», afirmà Gabriel Gili. «S'ha de redefinir el projecte i segurament s'haurà de deixar alguna cosa per a més endavant», afegí.

A més, Federació i Govern tancaren un acord per assegurar la disputa de tres torneigs Futures per al pròxim 2008. Un es farà a Menorca i els altres dos a Mallorca, concretament a Son Servera. «L'expectativa de la Federació és que l'any 2009 el tercer es pugui dur a terme a Eivissa», digué Jaume Amengual. «Són competicions molt útils per als joves que es vulguin iniciar a nivell professional en aquest esport, ja que poden aconseguir els seus primers punts ATP. Tots els que estan a dalt han passat per aquest tipus de competició», indicà.

El Govern també ha iniciat els tràmits perquè es pugui celebrar una nova edició de l'Illes Balears. «Ens agradaria fer-ho amb els nostres millors tennistes», afirmà Gabriel Gili, que reconegué contactes amb el representant de Rafel Nadal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris