algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

«Anam a Sevilla amb la intenció de guanyar»

Nunes creu que el Mallorca està capacitat per aconseguir un important triomf a la capital andalusa

Després d'haver marcat la temporada anterior al Sánchez Pizjuán, Nunes espera poder tornar a fer-ho en el partit que l'equip vermellenc disputarà avui a la capital andalusa. «Anam a Sevilla amb la intenció de guanyar», afirmà el portuguès. Així i tot, Nunes és conscient que el Mallorca no ho tendrà gens fàcil amb un equip com el Sevilla. «Hem de prendre mesures perquè serà un partit molt difícil», explicà el defensa vermellenc. «El Sevilla és un equip molt fort ofensivament, amb jugadors molt preparats», afegí.

En quant a la possibilitat que Luis Fabiano o Kanouté no juguin avui, Nunes ho té clar. «M'estim més que no juguin cap dels dos», digué fent broma. «Són jugadors de molta qualitat que et poden desequilibrar un partit en qualsevol moment». «Hem d'estar atents a tots els aspectes del duel i molt concentrats», digué el defensa portuguès. «No hem de deixar cap espai al Sevilla, hem de tenir les línies molt juntes», afegí.

Però el jugador del Mallorca creu que l'equip illenc té la possibilitat d'endur-se a casa la victòria. «Ja vàrem guanyar l'any passat, i hi anem amb tota la intenció de guanyar», explicà. «Tal vegada ells no van tan bé com l'any passat, però són molt forts i és molt difícils guanyar-los». «Hem d'anar a aconseguir el triomf». El portuguès no parlà de quina estratègia seguirà el Mallorca al Sánchez Pizjuán. «Tot depèn de com vagi el partit», afirmà. «A mesura que vas jugant pots canviar d'idea». «El que és clar és que volem aconseguir qualque punt i que, per aquest motiu, hem de jugar un partit molt seriós», explicà. «Hem d'intentar aturar el Sevilla i defensar més».

«Malgrat que hagin canviat d'entrenador els jugadors són els mateixos», digué. «Nosaltres hem d'intentar no perdre, perquè darrerament ens marquen molt i això no ens agrada», afegí Nunes. «El que passa és que jugam més i deixam més espai al rival», va finalitzar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris