nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín:

Pistes de franc per als clubs de Palma

No hauran de pagar enguany la taxa per l'ús d'instal·lacions esportives municipals

Els clubs de bàsquet de Palma no hauran de pagar ni un euro aquesta temporada per utilitzar les instal·lacions esportives municipals. Aquest fou el principal acord al qual s'arribà ahir en la reunió que el regidor de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Palma, Antoni Moragues, i el coordinador de Joventut i Esports, Baldomero Oliver, mantingueren amb el president de la Federació Balear de Bàsquet, Jaume Estarellas, i els presidents dels equips Bons Aires, Imprenta Bahia, Sant Agustí, Son Cotoner, Jovent, Molinar, Hispania i De la Cruz a les oficines de l'Institut Municipal de l'Esport.

D'aquesta manera, fruit d'aquest acord, l'IME suspendrà durant l'actual temporada el cobrament del 25 per cent de la taxa municipal per a l'ús de les instal·lacions esportives de Ciutat per part dels clubs palmesans que fou aprovada aquesta legislatura. Segons reconegué Antoni Moragues, aquesta decisió es pren per no agreujar la situació de les economies dels clubs. «Entenem que els pressuposts dels clubs per a enguany es troben tancats i la taxa suposa un problema per al dia a dia dels clubs locals», digué.

L'IME, clubs i Federació de Bàsquet han acordat reunir-se novament amb totes les federacions que utilitzen espais esportius a Palma per tal d'estudiar una fórmula amb vista a la pròxima temporada que sigui consensuada per totes les parts, a fi de donar una resposta a tots els usuaris d'equipaments esportius. Com a contraprestació, els clubs palmesans s'han compromès a optimitzar al màxim l'ús i l'aprofitament de les instal·lacions municipals, per la qual cosa es confeccionarà un plàning en el qual es repartiran els dies i les hores d'ús de les pistes per als entrenaments i els partits dels diferents equips, no només de bàsquet, sinó també d'altres esports. Moragues informà que «es farà una planificació d'ús per part dels clubs, federacions i l'IME per poder compaginar dins els pavellons l'esport del bàsquet amb altres com el handbol, el voleibol, el futbol sala, el patinatge, la gimnàstia rítmica».

La finalitat és que es racionalitzi l'us d'aquests espais esportius per a que tots els esportistes de Palma tenguin les mateixes oportunitats i privilegis. Tots els participants en la reunió sortiren satisfets i el president de la Federació Balear de Bàsquet destacà la predisponibilitat de totes les parts per assolir un acord que sigui beneficiós per al bàsquet palmesà i per a tothom.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris