algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

«No tenc més pressió de l'habitual»

José Luis Abós, tècnic del Bàsquet Inca, veu a prop una millora

El tècnic del Bàsquet Inca, José Luis Abós, afronta els pròxims compromisos del seu equip amb la confiança que seran capaços de remuntar aquesta mala ratxa. «No tenc més pressió de la que és habitual», sentencià. «Que no tengui gaire pressió tampoc no vol dir que estigui content de la situació de l'Inca», afegí. «Així i tot, estic bastant satisfet de la feina que estan realitzant els jugadors, feina que desgraciadament no es tradueix en encerts durant els partits», explicà el tècnic del conjunt inquer. «Hem perdut massa partits aquesta temporada, però aquesta situació no és ni molt menys irreversible».

Quant a les claus d'aquesta mala ratxa, Abós parlà principalment de «manca de concentració i inexperiència». «Tenim jugadors que encara són molt joves i que no fa gaire temps que han debutat a la categoria. Això provoca que no es controlin certes situacions difícils que, amb més experiència, es podrien resoldre», manifestà Abós. «Per canviar aquesta mala ratxa que tenim és necessari aconseguir victòries», afirmà l'entrenador de l'Inca. «Hem de treballar tan fort com puguem i preparar a consciència cada partit, per afrontar la competició amb totes les garanties».

El tècnic també va fer referència al pròxim partit del seu equip, que serà dissabte a Inca contra el Lleida. «És un partit molt important per poder canviar la nostra dinàmica i començar a aconseguir victòries -assegurà-. No pot ser que només haguem guanyat un partit a casa des que començà la temporada. Això s'ha de solucionar». Tot i la situació de l'equip, l'Inca té tot el suport de la seva afició. «Els aficionats estan amb nosaltres», afirmà Abós. «L'única solució és estar tots junts, i això és el que l'equip necessita. Els jugadors han de sentir els ànims quan vieun situacions d'estrès o d'ansietat», explicà.

«L'equip és una pinya», sentencià Abós. «Cercam la manera millor de solucionar les coses i crec que tenim el suport de tothom», afegí. «Estam tots junts i preocupats per mirar de capgirar aquesta dinàmica i tornar a ser un equip guanyador», va finalitzar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris