algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Llaneras, Muntaner, Alzamora i Tauler es concentren a Sydney

Prepararan les dues primeres proves de la Copa del Món de pista


El mallorquí Joan Llaneras, Sergi Escobar i Carles Torrent figuren entre els convocats per la concentració que realitzarà l'equip espanyol a Austràlia, on prepararan les dues primeres proves de la Copa del Món, que tindran lloc a Sydney del 30 al 2 de desembre i a Pequín del 7 al 9 del'esmentat mes. Juntament amb els esmentats ciclistes, hi viatjaran el mallorquí David Muntaner, Asier Maeztu, Antonio Miguel i Gemma Pascual, a més dels mallorquins Toni Tauler i Miquel Alzamora. Ara bé, Tauler i Alzamora competiran amb els colors del seu equip, el nou Illes Balears.

En quant als velocistes, viatjaran el pròxim dia 19 Salvador Melià, Rubén Donet, Àlvaro Alonso i Hodei Mazkiarán, que correrà també les dues proves amb el jersei del Reyno de Navarra. Per part seva, José Antonio Escuredo continuarà a Espanya el seu procés de recuperació i s'incorporarà directament a Pequín el 3 de desembre. Inicialment, s'havia programat realitzar aquesta concentració a Pequín, i poder entrenar en aquest velòdrom que acollirà els Jocs Olímpics el pròxim mes d'agost.

Però l'esmentat recinte just està disponible per a la competició de la UCI i la Federació ha hagut així, de canviar de plans. D'aquesta manera, els fondistes realitzaran la concentració a Adelaide, mentre que els velocistes la faran a Melbourne. Dídac Navarro, seleccionador del grup de fons, pensa que «tant Melbourne com Sydney són ciutats en què és molt difícil entrenar a la carretera. No és el cas d'Adelaide, on ja va hi va ser la selecció abans del Mundial del 2004».

El tècnic considera més positiva aquesta activitat. «Per una banda, com que ens concentram ja a Austràlia abans de la Copa del Món, guanyam en adaptació, que serà molt important perquè enguany hi haurà més rivalitat que mai a les diferents proves de la Copa del Món, amb vistes de guanyar una plaça pels Jocs Olímpics. Però, a Austràlia és ja quasi l'estiu», digué. Salvador Cabeza de Vaca, responsable dels velocistes, s'ha estimat més Melbourne, «perquè els corredors no han d'entrenar a la carretera i allà hi haurà una competició Revolution dissabte dia 24».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris