algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Manzano culpa la premsa del cas Jonás Gutiérrez

El tècnic del Reial Mallorca reconeix que les informacions dels mitjans de comunicació afectaren el futbolista i provocaren la seva absència de la convocatòria contra el Madrid

82898

El tècnic del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, reconegué ahir en roda de premsa que l'absència de Jonás Gutiérrez de la convocatòria per al partit contra el Reial Madrid fou per raons tècniques i no perquè el futbolista es negàs a jugar sense una assegurança en prevenció d'una possible lesió que frustràs el seu hipotètic traspàs a un altre club. El més curiós de tot el cas és que l'entrenador andalús culpà la premsa dels motius que l'obligaren a prescindir del futbolista argentí. «S'han escrit i s'han dit moltes coses sobre la situació contractual de Jonás. No és positiu que abans d'un partit apareguin informacions referides a temes esportius d'un futbolista en concret, sigui qui sigui, i pens que certes informacions no haurien d'haver transcendit perquè el jugador fos apte per jugar contra el Reial Madrid. Si el representant del futbolista fa declaracions a la premsa el dia abans d'un matx, llavors dubt que el jugador estigui capacitat i mentalitzat per jugar al cent per cent», afirmà Manzano.

El tècnic mallorquinista comentà amb ironia que «el tema de Jonás esclata en un moment en què no hi ha futbol i per als mitjans de comunicació representava un filó. Jo em pos en la vostra pell -en la dels periodistes- i li trec fins a la darrera gota perquè no hi ha temes per parlar. Per mi tot això és una qüestió secundària que ha eclipsat la resta d'informacions referides a l'actualitat del club. És una qüestió particular sobre un jugador que fa referència al seu futur en el club. La premsa li ha donat una dimensió que ni a Maradona. No està bé donar tanta dimensió a aquest tema, perquè després el jugador es pot arribar a creure coses que no són», afegí.

Pel màxim responsable de la banqueta del Reial Mallorca, el millor seria que es deixàs de parlar del cas Jonás. «Esper que aquesta història es tanqui tan aviat com sigui possible i que Jonás se centri a ser futbolista, jugar i oferir un rendiment que li permeti fer una bona temporada. L'any que ve ja veurem què passa amb el futbolista. Si el serial continua la setmana que ve, tal vegada Jonás torni a quedar fora de la convocatòria contra el Sevilla». Manzano restà transcendència a les negociacions a tres bandes que el Mallorca du a terme amb el representant del Galgo i el Velez Sarsfield -club que té l'altre 50 per cent dels drets federatius- i recordà que «en la història del futbol hi ha negociacions per totes bandes per renovar un jugador, per fer un fitxatge... però la de Jonás és una de les situacions més mal duites que he vist».

Maltrat tot l'enrenou que s'ha organitzat al voltant la renovació de l'internacional argentí, Manzano assegura que «no crec que això desestabilitzi el club. Si això passàs, ja podem plegar».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris