nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 10°
19°

Antoni Moragues té un pla

El Palau d'Esports de Son Moix serà reformat amb un cost que rondarà els vint milions d'euros

Antoni Moragues, regidor d'Esports i Joventut de l'Ajuntament de Palma, desenvolupa ja les línies mestres del pla marcat per millorar el servei als ciutadans el més aviat possible. En principi, es tractava únicament d'obrir totes aquelles instal·lacions esportives que l'anterior equip de Govern havia construït, que visualment podien semblar acabades, però que presentaven diferents problemes que feien impossible la seva utilització. El passat quatre d'octubre, el cap de fibló que patí Palma provocà destrosses de consideració a diferents espais esportius.

Antoni Moragues i el seu equip de l'Institut Municipal d'Esports hagueren de redissenyar el pla fixat. Les principals instal·lacions danyades foren el Palau Municipal d'Esports -quedà inutilitzat- i la coberta de la piscina del poliesportiu Germans Escalas. La primera de les prioritats fou així reobrir el més aviat possible la piscina del Germans Escalas. L'Institut Municipal d'Esports es va veure obligat a no renovar els abonaments mensuals d'utilització per intentar evitar al màxim la massificació. Les úniques piscines municipals obertes als ciutadans eren les de Son Hugo i la de s'Estel, que durant aquests dies han patit la normal massificació. Ahir, quedà oberta la piscina del Germans Escalas i la situació millora així substancialment.

Però la principal preocupació de Moragues se centrà ben aviat en la reforma de Son Moix. Els danys de la tempesta feien imprescindible una reforma quasi integral del vell poliesportiu, que l'any passat complí trenta anys. Moragues reaccionà amb promptitud al cap de fibló i el pressupost del 2008 ja preveu una partida de dos milions d'euros per emprendre la reforma del Palau d'Esports. La reforma tindrà un cost global de vint milions d'euros, que serà sufragat amb deu anualitats.

Però el pla de Moragues tenia en compte inicialment la posada en funcionament de les diferents instal·lacions esportives que l'anterior equip havia deixat teòricament acabades, però que a la pràctica tenien greus deficiències. La piscina de Sant Jordi, el poliesportiu Antoni Pizà, la piscina de l'Antoni Servera, el camp de futbol i el poliesportiu de Gènova presenten diferents problemes que fan impossible la seva utilització. L'IME treballa amb intensitat per solucionar l'herència i obrir les instal·lacions el més aviat possible.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris