algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
21°

Jonás Gutiérrez: «Vull quedar fins al juny»

El migcampista vol posar fi als rumors que el situaven fora de l'equip per desembre

El migcampista Jonás Gutiérrez volgué posar ahir punt i final a totes les informacions que especulaven amb un possible traspàs seu al mercat d'hivern i assegurà que el seu principal desig és «acabar la temporada en el Mallorca». «S'han publicat notícies que deien que jo me'n volia anar, però la realitat és que són els clubs -Mallorca i Vélez- els que han decidit traspassar-me. Jo només esper que em diguin les coses cara a cara i que em diguin quan em volen traspassar. Jo només sé que vull acabar la temporada aquí -en el Mallorca- i no em passa pel cap la possibilitat d'anar-me'n per desembre. Vull fer bé les coses i continuar progressant. Si després, el juny, arribam a un acord bo per a totes les parts, ja es veurà. Mentrestant, em vull centrar en aquesta temporada», assegurà l'internacional argentí, qui assegura que està bé «físicament i anímicament». «Vull aprofitar aquest parèntesi a la Lliga per posar-me a punt i arribar al cent per cent el pròxim cap de setmana. L'única cosa que vull és tornar a l'equip i jugar a futbol, que és allò que em fa més feliç», digué.

Jonás Gutiérrez no és partidari d'un canvi d'aires amb la temporada començada i insistí que el millor per a ell i per al Mallorca és acabar aquesta temporada en el club balear. «Crec que no és bo per a un futbolista canviar d'equip en el mercat d'hivern. Crec que a tots ens interessa que quedi fins al juny. Jo personalment vull fer les coses tan bé com sigui possible i si llavors, per juny, m'arriba cap oferta bona, és perquè el rendiment que oferesc actualment pot servir a altres equips. Hi insistesc, no em passa pel cap res més que no sigui acabar la temporada al Mallorca, perquè la veritat és que veig que l'equip està molt bé i que enguany es poden fer coses importants, així que tenc ganes de jugar». Pel que fa a la polèmica assegurança que suposadament sol·licità l'entorn de Jonás Gutiérrez per poder jugar al Santiago Bernabéu en previsió d'una hipotètica lesió que pogués posar en perill un futur traspàs del futbolista, el Galgo reconegué que «fou una proposta que férem arribar al club, però en cap cas no fou una exigència. Fou un suggeriment per trobar una sortida a la situació, veient que no s'arribava a cap acord entre nosaltres ni entre els clubs que comparteixen els meus drets federatius al cinquanta per cent. Només volia un poc de tranquil·litat i pensàvem que era bo per a tots».

Finalment, Jonás també volgué aclarir que «no vaig posar cap condició per jugar davant el Reial Madrid» i que la seva absència final de la convocatòria fou una «decisió tècnica». «Si no vaig viatjar a Madrid va ser una decisió de l'entrenador i a mi no em va quedar més remei que acatar-la. El míster em va dir que no em veia bé. Ell em coneix i sap com estic. Tenia el cap a una altra banda. Ara torn a estar centrat i vull girar full».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris