muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Manzano apel·la als tòpics

El tècnic del Mallorca veu el Madrid favorit, encara que espera que els vermellencs donin la sorpresa

59406

Gregorio Manzano creu que el Mallorca pot fer un bon partit al Santiago Bernabéu.

Gregorio Manzano afronta el partit contra el Madrid conscient que els tòpics ho són per qualque motiu i sabent que, segons els tòpics, el Mallorca no parteix ni prop fer-s'hi com a favorit en aquest duel. «Malgrat que els blancs són un equip molt complicat, nosaltres hem fet molt bons partits a Madrid», explicà. «Podem oferir una bona imatge i posar-los les coses difícils», afegí. «El Madrid ha començat la temporada d'una manera diferent a la de l'any passat, però conserva certs valors fonamentals del final de la temporada passada, com són l'esperit d'unió, de superació i la capacitat de lluitar fins al final».

Així i tot, el tècnic vermellenc veu una porta oberta a una victòria del Mallorca. «Crec que serà clau per puntuar que l'equip sigui un bloc compacte», afirmà. «Es tracta de cercar l'equilibri entre línies i en el moviment dels jugadors, tant en atac com en defensa». «El que és clar és que si jugam de tu a tu amb el Madrid serà més possible la derrota que el triomf», sentencià Manzano. «Una victòria amb un equip gran sempre ve molt bé. És una barrera difícil de rompre, però ho estam intentant», explicà. «Fins ara hem tingut opcions amb altres equips grans com són l'Atlètic de Madrid, el Vila-real i el València, però no hem pogut rematar», indicà.

L'entrenador andalús és conscient de la importància que té oferir una bona imatge al Bernabéu. «És molt important que no t'atabalin, ni et marquin gaire gols, i que tampoc quedis amb dos jugadors menys», digué. «Es tracta de presentar una bona batalla, ja que aconseguir una victòria reforçaria l'equip en un futur immediat». Quant a les possibles variacions tàctiques, Manzano no va especificar quines serien. «De moment estic cercant possibilitats tàctiques pensant en les importants absències que té el Madrid», afirmà. «Hi haurà alguna variant, però encara haurem d'estudiar quina serà», comentà. «El que vull és que hi hagi equilibri entre línies, hem de ser bons en defensa, però també hem d'atacar per poder guanyar». «De tota manera, el mateix desenvolupament del partit ens dirà el que és millor», sentencià.

Així mateix, Manzano va fer referència al tema de la possible partida de Jonás. «Jonás està bé dins de la situació que té. No m'agrada ficar el dit a la ferida, així que no li deman tots els dies com està», digué. «Amb ell parl de temes futbolístics i ja veurem què passa en el futur». L'entrenador del Mallorca també parlà de la titularitat de Lux: «El veig bé. Ell sap l'oportunitat que té de demostrar la seva categoria com a porter i té el nostre suport». Per suposat, el tècnic vermellenc es va sumar a la festa per la convocatòria de Güiza. «És una alegria per a tothom, especialment per al jugador».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris