muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

A la recerca de finançament

L'Institut negocia que Madrid pagui la reforma de Son Pardo

Antoni Nadal, president de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca, en companyia del director de Son Pardo, Guillem Román, i la diputada del PSIB-PSOE a Madrid, Isabel Oliver, es reuniren dimarts amb Inmaculada Martín-Caro, directora general d'Infraestructures Esportives del Consell Superior d'Esports.

Els responsables de l'Institut pretenen dur a terme la reforma de Son Pardo en els pròxims quatre anys, però són conscients de les dificultats pressupostàries del Consell de Mallorca. Nadal i Román, amb el suport de Bel Oliver, sol·licitaren ajuda econòmica al Consell Superior d'Esports, que evità pronunciar-se amb claredat. Nadal, Román i Oliver tornaren de Madrid conscients que no serà gens fàcil aconseguir finançament pel seu projecte, però convençuts que s'ha obert una via de diàleg.

Els contactes amb el Consell Superior d'Esports just han començat i en les pròximes setmanes tindran nous contactes. En aquest sentit, Diari de Balears ha pogut saber que el Consell de Mallorca pretén també aconseguir recursos econòmics del Consell Superior d'Esports per reformar Sant Ferran.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris