algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

«El responsable de la degradació que ara pateix el Lluís Sitjar és el Reial Mallorca»

Joan Aguiló, president dels copropietaris, es mostra dolgut amb l'actitud de la Societat Anònima

92028

El president de l'Associació dels Copropietaris de l'estadi Lluís Sitjar , Joan Aguiló.

Joan Aguiló és el president de l'Associació de Copropietaris de l'estadi Lluís Sitjar des del 7 d'agost del 2002. Disposa del suport incondicional dels copropietaris, però ha estat incapaç d'arribar a cap tipus d'acord amb el Reial Mallorca -no entendre's mai no és culpa només d'una de les dues parts-. Ara, veu amb preocupació la degradació i l'abandonament que pateix l'estadi. Està convençut que els copropietaris no volen fer un negoci amb el Lluís Sitjar. Assegura també que el futur del vell estadi s'ha de decidir entre l'Ajuntament, el Reial Mallorca i els copropietaris.

-Qui ocupa ara el Lluís Sitjar? Qui és l'administrador? Qui té les claus?

-Les claus són a cal notari. El Mallorca les volgué entregar el passat agost a l'Associació... El Mallorca ens féu saber, mitjançant l'escrit notarial en què ens volia donar les claus, que l'Associació és hostil i poc lleial al Reial Mallorca... Ens va fer saber que com que no hem volgut el Mallorca a l'Associació... ens entregava les claus. Els estatuts de l'Associació de Copropietaris deixen clar que just persones físiques hi poden formar part. Plantejàrem una reforma dels estatuts a l'assemblea i fou rebutjada per unanimitat... Grande, en ocasions, sembla que, de tot, en fa una qüestió personal... No és un tema personal, sinó jurídic...

-Entenc que el principal raonament per entregar les claus era l'animadversió de l'Associació cap al Mallorca?

Aquest és el principal raonament. Jo vaig contestar al Mallorca, també amb amb un escrit notarial. Férem saber al Mallorca que confon l'hostilitat en la defensa dels interessos legítims... A més a més, explicàrem que l'amor al club i als seus colors els hi és consubstancial i durant tres generacions s'ha transmès de pares a fills...

-I supòs què explicau per què no acceptau les claus del Lluís Sitjar?

En primer lloc, s'ha de saber que l'Associació no és copropietària de cap títol... Per nosaltres, el Mallorca és encara l'administrador del Lluís Sitjar.

-Per què?

El Mallorca, si vol deixar de ser l'administrador, ha de convocar una junta general de copropietaris, no de l'Associació de copropietaris... El Mallorca ha de presentar un balanç de comptes, un balanç de situació i un balanç de pèrdues i guanys. Hauria d'informar també de la situació contractual de serveis i publicitat, contractes d'obra i servei davant tercers, drets i obligacions davant tercers...

-La realitat, en tot cas, és que el Lluís Sitjar s'està degradant.

-El responsable de la degradació que ara pateix el Lluís Sitjar és el Mallorca, que és l'administrador... Mentre tots els copropietaris no siguin convocats, el Mallorca continua com a administrador...

-Què fareu els copropietaris davant l'abandonament que pateix el Lluís Sitjar?

-En aquests moments, s'està elaborant una demanda per reclamar al Mallorca que hagi abandonat l'administració de l'estadi.

-Però què reclamareu al Mallorca?

-Que continuï actuant com a administrador.

-Avui estan convocats els copropietaris. Per què?

-Perquè els nostres advocats informin els associats dels processos judicials que estan en marxa.

-Què està en marxa?

-Avui ho explicaran els advocats. Ara bé, els nostres advocats tenen ordre de l'Associació de reclamar 94.400 euros que l'anterior president Miquel Contestí va pagar en el Mallorca.

-En concepte de...?

-Ens varen donar el passi per accedir a Son Moix fins al 31 de desembre. La quantitat perquè els copropietaris poguessin entrar de franc tota la temporada fou de 94.400 euros.

-Però tenc entès que, a més a més, durant dues temporades haguéreu de pagar els carnets?

-Això es demana en una altra demanda. Ens hem juntat més de 200 copropietaris, al voltant de 400 títols, que reclamarem al Mallorca els doblers que pagàrem durant dos anys per poder entrar a Son Moix. Estam parlant, aproximadament, d'uns 400.000 euros.

-Per què considerau ara que teniu el dret a reclamar els doblers que pagàreu?

-Hi ha tres o quatre co propietaris que ja reclamaren judicialment aquests doblers, els tribunals els hi donaren la raó i ja han cobrat.

-Què preteneu fer amb el Mallorca? Un negociet?

-És una sensació que el Mallorca i algunes penyes han intentat difondre... L'Associació mai no ha fet una traveta al Mallorca.

-Però hem de concretar, quin futur voleu per al Lluís Sitjar?

-Sempre he defensat que és una qüestió que s'ha de solucionar a tres bandes: Reial Mallorca, copropietaris i Ajuntament de Palma... No conec cap copropietari que pretengui fer-se milionari amb el seu títol. Ben al contrari, tots són mallorquinistes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris