algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Pons cerca a l'Argentina el 100% de Jonás

El director esportiu del Mallorca negociarà amb el Vélez Sarsfield l'adquisició de tots els seus drets

P. BATLLE. Palma.

El Reial Mallorca sembla disposat a posar punt final al serial de Jonás Gutiérrez per la via ràpida. El club balear, no vol perllongar la situació de copropietat sobre el futbolista que comparteix a parts iguals amb el Vélez Sarsfield, i per aquest motiu el director esportiu Nando Pons ha volat cap a l'Argentina amb l'objectiu de negociar la compra del 50 per cent dels drets sobre Jonás que encara son propietat del club sudamericà. Aquesta seria una primera passa per revisar el contracte del futbolista, que exigeix una millora salarial com a requisit per ampliar el seu contracte amb el Mallorca.

Jonás Gutiérrez, que es- tà en el moment més dolç de la seva carrera esportiva, la qual cosa li ha permès assolir la internacionalitat amb el seu país natal, s'ha revalorat molt des que juga a l'Illa, per la qual cosa es preveuen unes negociacions força complicades. El Vélez Sarsfield demana ara molts més doblers per la venda de la seva part dels que cobrà quan va vendre la meitat dels drets sobre Jonás la temporada 2005/06, però el Mallorca no vol el futbolista a qualsevol preu, de manera que ambdues parts semblen condemnades a negociar i a cedir en part de les seves pretensions.

El contracte de copropietat que el Mallorca i el Vélez signaren la temporada 2005/06 expira l'any 2010, però inclou una clàusula per la qual Jonás tornaria al conjunt argentí al final d'aquesta temporada si el club balear no fa efectiva abans la compra total del jugador.

Aquestes negociacions s'han vist enterbolides per l'interès que ha demostrat el Portsmouth de fitxar l'internacional argentí. El club anglès, que aquest estiu n'oferí sis milions d'euros i una fitxa fins cinc vegades superior a la que cobra en el Mallorca, va augmentar la seva oferta a deu milions fa algunes setmanes, encara que des del club balear neguen que hagin rebut cap oferta oficial. Aquest interès del Portsmouth ha animat al'entorn del futbolista a pressionar perquè es faci efectiva la seva millora contractual, conscients que el Mallorca té declarat Jonás intransferible.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris