nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

El COP Crespí apallissa el Cajacanarias

cajacanarias 66
cop crespí 93

cajacanarias: Matoso (8), Medina (5), Albarado (7), Foley (10) i Àlamo (6), -cinc inicial-. També jugaren Fernández (4), Bersiano (11), Hogg (3), Pérez (6), Cruz (6) i Sánchez (-).
Anotaren 2 triples, 24 cistelles de dos punts i 12 de 18 cistelles en tirs lliures. Cometeren 19 faltes personals.
cop crespí-joventut mariana: Ruiz (4), Villaesclusa (13), Smith (23), Morillo (1) i Llamas (8) -cinc inicial-. També jugaren Ocete (-), Moreno (8), Palamaite (6) i Traoré (30).
Anotaren 8 triples, 26 cistelles de dos punts i 17 de 26 en tirs lliures. Cometeren 19 faltes personals.
ÀRBITREs: Castillo i Del Castillo. Sancionaren amb una falta t`pecnica a l'entrenador visitant Jorge Méndez.
parcials: 12-16, 35-37 -descans-, 52-63 i 66-93 -final-.

El COP Crespí va passar per damunt un lluitador Cajacanarias, mantenint així la seva imbatibilitat i el co-lideratge de la categoria. A la primera meitat, les jugadores de Jorge Méndez van trobar un Cajacanarias disposat a derrotar per primer cop en el que va temporada les solleriques. Les de Méndez, tot i anar per davant en el marcador no podien obrir distància en el marcador.

En el segon quart, les jugadores locals saberen llegir molt bé el plantejament defensiu del Joventut Mariana i es va arribar al descans amb un ajustat 35-37. A la segona part, les mallorquines imposaren la seva major qualitat i desplegaren tot el seu potencial ofensiu, amb una Traoré esplèndida. El COP Crespí va augmentar la intensitat en defensa i això va provocar que les canàries no trobassin la manera d'anotar amb facilitat, provocant que les de Méndez arribassin a tenir una màxima avantatge de 27 punts.

El darrer quart va servir perquè Traoré acabàs de donar el seu recital sota els taulers, ajudant a l'agressiva defensa de les mallorquines, que va borrar de la pista al Cajacanarias, que no trobava la manera de superar la defensa mallorquina, pel que el Joventut Mariana es va imposar per 66-93, una contundent victòria per seguir al capdavant del grup.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris