algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

La bona sort acompanya l'Arenal

L'equip visitant s'acabà imposant al Collera en un duel molt igualat

collera 2

arenal 3

collera: Mario (2), Eladio (1), Manu (2), Rafa (2), Roque (1), Carrió (1), Gonzalo (0), Roberto (1), Miguel (0), Víctor (1) i Rubén (1).

Elies (1) per Carrió, Cacio (1) per Rubén, Mauricio (1) per Eladio i Castillo (1) per Roberto.

L'arenal: Cano (2), Mateo (2), Valenzuela (2), Nicolau (2), Andrés (2), Silvano (2), Roberto (1), Blanco (1), Pusa (2), Guille (1) i Juanito (2).

Magno (3) per Roberto, Tomás (1) per Pusa i Canals (1) per Juanito.

ÀRBITRE: Rosselló Tudela (1). Amonestà Eladio, Roque, Carrió, Cacio i Rafa, del Collera; i Silvano, Magno, Canals i Valenzuela, de l'Arenal. Expulsà Miquel, del Collera, amb vermella directa en el minut 32.

gols:

0-1: minut 27, Guille.

1-1: minut 29, Carrió.

1-2: minut 69, Magno.

2-2: minut 89, Manu, de penal.

2-3: minut 91, Guille.

PEP FORTEZA. Palma.

El Collera i l'Arenal protagonitzaren un partit marcat per les ocasions alternes per als dos equips. Aquesta situació d'igualtat es va desfer en els darrers deu minuts, després dels quals l'Arenal s'endugué finalment la victòria.Encara que el Collera aconseguí empatar (2-2) amb només deu homes, finalment fou l'equip vistant el que aconseguí els tres punts.

L'equip local va fer el 3-2 en el minut 90, però l'àrbitre anul·là aquest gol per una presumpta mà. Posteriorment, l'Arenal marcà el 2-3, en una jugada que pareixia fora de joc. Fou un duel en el qual hauria pogut guanyar qualsevol dels dos equips. Però la sort va somriure a l'Arenal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris