algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

L'holandès Derksen manté el lideratge

El castellonenc Sergio García es troba a cinc cops del primer classificat de la prova

El golfista holandès Robert Jan Derksen es manté al davant del Mallorca Classic, prova puntuable per al circuit europeu que es disputa en el recorregut del Pula Golf, malgrat no haver pogut completar la tercera jornada, mentre que Sergio García està a cinc cops del líder. L'holandès anava amb un cop per sota del par en el forat 15, per a un total de -10, quan es va haver de suspendre la competició per manca de llum. Derksen supera en un impacte els francesos Bourdy i Lucquin, encara que el segon no va completar el recorregut.

Sergio García, a qui només falta un forat per completar la tercera ronda, es troba a cinc cops del líder i amb moltes possibilitats encara de repetir el triomf aconseguit l'any 2004. El castellonenc es trobava entre el grup de jugadors que completaren la segona volta durant el matí. Ho va fer amb 67 cops i deleità el públic amb un eagle en el forat 17.

D'altra banda, el canari Carlos Suneson finalitzà la tercera jornada amb 70 cops per a un total de 4 per sota el par, mentre que Miguel Àngel Jiménez, sense opcions millorà els resultats de dies anteriors amb 68 cops.

El golfista castellonenc Sergio García lamentà no haver fet qualque birdie més, encara que «estam allà, i encara queden 19 forats per jugar». García indicà que havia estat «una llàstima», perquè era el dia que millor havia jugat des del tee. «Només he fallat dos carrers, però m'ha costat agafar velocitat en els greens». El jugador de Castelló explicà que està «agafant el ritme a la competició», amb un bon joc curt, però amb un poc de manca de confiança en alguns cops. «El mal temps no ens ha afectat la concentració, no ha estat com altres anys. S'ha de dur el millor possible, t'has de concentrar i res més», explicà Sergio García.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris