algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

«Ha estat la meva millor temporada»

Rafel Nadal destaca a Saragossa els èxits assolits al llarg del 2007 i els seus progressos

El tennista manacorí Rafel Nadal, que disputarà demà el seu partit del torneig exhibició del Betfair Turbo Tennis de Saragossa, reconeix que ha realitzat enguany «la millor temporada» i creu també que ha jugat el seu «millor tennis».«Crec que ha estat la meva millor temporada, sent que he jugat el meu millor tennis i vaig aconseguir millorar en molts aspectes», afirma el número dos del món en una entrevista concedida a la pàgina oficial del torneig Betfair Turbo Tennis. A més, en aquesta destaca el fet d'haver arribat «a la final de Wimbledon» amb un balanç, en general, «molt positiu».

El mallorquí analitza el seu pas pel torneig saragossà després de tants viatges i partits. «Arrib bé i amb ganes de jugar aquesta competició amb regles diferents i crec que tots ens ho passarem bé», expressa el de Manacor, que confessa que la fama no li causa excessius problemes, encara que sap que la tranquil·litat que tenia abans, l'ha perduda.

«El format del Betfair és diferent, esper que tots ens ho passem bé», recalcà Nadal sobre el torneig, després del qual marxarà directament a París, darrera cita abans del Màsters a Shanghai.Nadal, que es troba a pocs dies de disputar el darrer Màsters Sèries de la temporada en el París-Bercy, elogia el joc del número u del món. «Federer és gairebé perfecte, ho fa tot bé i sembla que sense esforç», manifesta el mallorquí, qui espera arribar a l'altura del suís, encara que sap que és «gairebé impossible», malgrat que enguany va estar «molt a prop» d'aconseguir-ho.

Així mateix, el tennista mallorquí s'enfrontarà amb el seu amic Carles Moyà a Saragossa. «És una mica estrany jugar entre nosaltres, Carles és una gran persona i m'ha ajudat molt en el circuit», expressà el manacorí. A Nadal li resulta «molt curiosa» la regla del Betfair, en la qual els tennistes no podran canviar les boles que els donin els aplegapilotes, i creu que els aragonesos estaran ansiosos per veure en acció en una mateixa pista «jugadors del present i d'altres de no fa tant temps».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris