algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

L'organització, satisfeta amb els resultats de la Tui Marató Palma

L'esdeveniment esportiu mobilitzà més de 200 policies locals

La Tui Marató, que es disputà a Palma diumenge passat, suposà una convulsió per a la vida ciutadana pel tancament de les avingudes i del passeig marítim durant dotze hores del dia. Aixà significà l'aïllament del centre de la Ciutat.L'Ajuntament de Palma no volgué valorar els efectes de l'esdeveniment. L'organització de Tui destacà la normalitat i l'efectivitat de l'esforç per informar la població. El dispositiu humà per dur a terme la marató va ser de 1.200 voluntaris, 220 policies locals, 50 policies nacionals, 40 militars i 40 membres de Protecció Civil. Tots ells s'encarregaren que cap incidència pogués afectar tant els participants de la prova com els ciutadans afectats.

Fonts de la Policia Local destacaren que la logística va funcionar a la perfeccció i que els agents proporcionaren en tot moment itineraris alternatius a les rutes afectades. Així i tot, hi va haver gent descontenta per aquesta situació. Hi va haver moltes restriccions i talls al trànsit que afectà tot el centre i el passeig marítim, tant en direcció cap a Porto Pi com cap a l'Aeroport.

Tot i que ahir no va ser possible trobar el regidor d'Esports de l'Ajuntament, Antoni Moragues, fonts de l'Ajuntament varen explicar que l'administració no va posar cap trava al recorregut, dissenyat per Baldomero Oliver, director tècnic del club Marató Toni Peña, el traçat del qual es manté pràcticament igual des de l'any 2005. Dies abans, es varen repartir 300.000 butlletes informatives amb tota la informació necessària per atenuar les molèsties.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris