algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
13°

Jörgens torna a guanyar

La prova atlètica causà enormes molèsties als ciutadans i un gran embós al centre de Palma

L'alemany Marc Jörgens, superant el rècord de la prova, amb un temps de 2.31.23 hores, repetí triomf en la IV TUI Marató Palma de Mallorca que compta amb un rècord d'inscripció, un total de 5.065 atletes, 1.219 en la marató. La primera dona va ser l'alemanya Birgit Schönherr-Hölscher, amb 2.54.40, seguida de les seves compatriones Svenja Gayk i Manuela Köhne
En la mitja marató arribaren darrere el guanyador el menorquí Mitus Bosch, i el solleric Llorenç Seguí , nové, va ser el primer mallorquí. Entre els mallorquins cal ressaltar la participació del Conseller d'Esports Mateu Canyelles (quinzè) i el muntanyer Tolo Calafat (32è.). En la categoria de dones, un podi estranger, amb triomf de Kathrin Knodel. Ressaltar el desè lloc de la mallorquina Marga Fullana.

La TUI Marató compta, d'any en any, amb més participants i la empresa patrocinadora, el touroperador TUI, aconsegueix omplir els vols i els seus hotels a finals de la temporada turística. Però hi ha moltes cares negatives. Els organitzadors es dediquen més a convidar gent coneguda del seu país, artistes, presentadors de televisió, o esportistes d'altres modalidats, com la campiona del món d'equitació, Bettina Hoy. Les proves no compten amb cap atleta d'elit. La marca rècord del guanyador: 2.31.23 és mediocre.

L'equip d'speakers parlà un 80 per cent en alemany, justificant per els seus compatriontes, que les Illes són un Bundesland més, molt poc en castellà i anglès, oblidant que a les Illes hi ha dues llengues.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris