algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
13°

La Diada de Penyes omple de vermell Son Bibiloni

El president,Vicenç Grande, va alabar la feina dels penyistes i la seva «estimació» pel club vermellenc

59046

Jaume Capllonch va fer l'entrega de la insígnia d'or i brillants de la Federació de Penyes a Maties Rebassa.

M. À. BORRÀS.


«Visca Mallorca! Visca el Mallorca!» Aquestes foren les darreres paraules del president del Reial Mallorca, Vicenç Grande, en la intervenció que realitzà després de l'entrega de la insígnia d'or i brillants de la Federació de Penyes a Maties Rebassa, director general de relacions institucionals del club mallorquinista, i de les distincions que la mateixa Federació lliurà a totes aquelles persones que han fet possible la diada. I és que ahir, la ciutat esportiva de Son Bibiloni Antonio Asensio traspuava mallorquinisme pertot arreu. Després del dinar de germanor que compartiren tots els penyistes, presidit per les autoritats assistents, que eren Mateu Cañellas, conseller d'Esports i Joventut del Govern de les Illes Balears; Antoni Vila, batle de Valldemossa; Antoni Moragues, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma, i Antoni Seguí director general d'Esports del Consell de Mallorca, es va procedir a l'entrega de les distincions.

El president del Reial Mallorca, Vicenç Grande, qualificà la diada d'«èxit» i recordà l'assistència matinal dels jugadors de la primera plantilla mallorquinista, els quals hi participaren activament signant autògrafs i acostant-se a tots els seguidors. A més, recordà que ahir era el dia de «l'estima pel Mallorca», de tots aquells que el duen a la sang.

Jaume Capllonch, president de la Federació de Penyes, féu de mestre de cerimònies i després d'unes paraules d'agraïment a tots els penyistes i a Vicenç Grande, el qual qualificà com «el president més proper a les penyes que hi ha hagut mai», procedí a l'entrega de la insígnia. La distinció, tal com el mateix Capllonch explicà, es deu a la feina feta per Maties Rebassa com a penyista i sobretot com a mallorquinista, ja que fou un dels fundadors de la Federació de Penyes l'any 1995. Rebassa volgué dedicar aquest reconeixement de la seva feina a tots els penyistes. L'homenatjat, però, volgué fer una demanda tot just quan Capllonch li acabava de col·locar la peceta brillant a la camisa. «Aquesta insígnia no és per a mi. M'agradaria demanar al president de la Federació, que en la pròxima pujada a Lluc que organitzem, la insígnia sigui dipositada devora la Mare de Déu de Lluc, que és qui ens dóna més força i energia», explicà. Rebassa afegí que «la feina d'una persona, si no és ben ajudada i secundada, no dóna fruits. M'ha tocat a mi recollir la distinció, però la vull fer arribar a tots els membres de la Federació i a les penyes, perquè s'ho mereixen tant o més que jo».

En la seva tasca d'amfitrió, Capllonch repartí distincions i agraïments a totes aquelles persones, institucions i empreses que col·laboraren perquè la diada es pogués tirar endavant.

Antoni Seguí, Antoni Moragues i Jaume Vila recolliren el present que els lliurà Capllonch. Miki Garro i Aurora Sampol, com a subdirectors de la Fundació Reial Mallorca, també varen veure recompensada la seva col·laboració amb les penyes.

Havent dinat, entre els penyistes hi regnava un ambient de distensió i de tranquil·litat. Molts dels assistents ja havien abandonat les cadires cedides per l'Ajuntament de Valldemossa quan començaren les mostres d'agraïment. El gran envelat que donava aixopluc als penyistes, més d'un miler, que s'havien desplaçat a Son Bibiloni, va veure com s'hi formaven dos grups de gent. Un, allunyat de la taula presidencial, i un altre de més proper a la taula de les autoritats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris