nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

La festa de la raça mallorquinista

La ciutat esportiva acull avui una Diada de Penyes marcada per la polèmica distinció a Matías Rebassa

Compartir el sentiment mallorquinista i fomentar la germanor és l'objectiu de la trobada de penyes, que tindrà lloc avui a la ciutat esportiva Antonio Asensio. Organitzada per la Federació de Penyes del Reial Mallorca, presidida per Jaume Capllonch, la Diada contempla una sèrie d'activitats a Son Bibiloni, des de primera hora del matí i fins l'horabaixa.La Diada de Penyes pretén també convertir-se en una jornada d'exaltació mallorquinista, independentment de la marxa del primer equip. Enguany, a més a més, la festa serà completa, ja que l'equip ha tingut un bon inici de campionat.

El Reial Mallorca compta ara amb 52 penyes, la majoria amb seu social fora de Palma. En principi, està previst que acudeixin a la Diada representants de totes i cada una de les penyes, malgrat que no pot descartar-se que, finalment, n'hi hagi alguna que opti per no assistir a l'acte institucional. La trobada mallorquinista està enguany marcada per la polèmica provocada per la decisió de Jaume Capllonch, president de la Federació de Penyes, de distingir amb la insígnia d'or a Vicenç Grande i Matías Rebassa. En aquest sentit, en el propi fòrum d'Internet de la pàgina web de la Federació de Penyes es poden llegir crítiques a la decisió de premiar Matías Rebassa, ara director general de relacions institucionals del Reial Mallorca i abans president de la Federació de Penyes.

La jornada, de portes obertes, començarà a les 9.30 hores del matí amb l'entrenament de la primera plantilla. Una hora després es descobrirà un monolit en memòria de Tomeu Serra, que fou durant anys el màxim responsable del futbol base del Reial Mallorca. Devers les 11.00 hores del matí, els futbolistes del primer equip firmaran autògrafs per a tots els aficionats que hagin acudit a la Diada. La gran novetat d'aquesta quarta edició de la trobada mallorquinista és el partit que disputarà el primer equip contra una selecció de Tercera Divisió, entrenada per Jaume Sastre. Una vegada acabat el partit arribarà l'hora del dinar. Amb un preu de deu euros, els penyistes podran obtenir una camiseta conmemorativa, una gorra i gaudir d'una popular fideuà.

A partir de les 16.00 hores tindrà lloc l'acte institucional. Està previst que la Federació de Penyes atorgui la insígnia d'or i brillants de la Federació al president del consell d'administració Vicenç Grande i al director general Matías Rebassa. La jornada conclourà amb un partit entre els veterans i una selecció de penyistes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris