nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Aragonés: «Tant de debat no afavoreix Raúl»

El seleccionador espanyol trencà el seu silenci a la pàgina web de la Federació

El seleccionador espanyol de futbol Luis Aragonés afirmà a la pàgina web de la Federació que el permanent debat sobre el retorn de Raúl González a la selecció suposa «un flac favor a un jugador del seu talent» i explicà que hi ha altres jugadors que poden formar part d l'equip.«A mí, em sembla que es fa un flac favor a un jugador del seu talent i del seu rendiment amb aquestes coses i tant de debat. Perquè, a més, hi ha altres jugadors que poden venir a la selecció», digué Luis, que afegí que no ha tingut dubtes en aquest aspecte perquè considera i creu que fa «el millor per l'equip» quan dóna una llista de convocats.

«He de ser just amb la meva selecció i amb les meves idees. Puc equivocar-me jo i poden equivocar-se altres. Un no està en possessió de la veritat i per ventura les raons d'altres siguin més poderoses. Crec, això no obstant, que les meves raons són més objectives perquè estan basades en la feina, en el seguiment continuat dels futbolistes», indicà.«Alguns dels jugadors que s'han incorporat a aquesta llista els seguíem des de fa mesos i és ara quan hem considerat que hi havien de ser... Tenim cinc homes treballant en això i fent tot tipus d'informes pel pròxim seleccionador», afegí.

Aragonés, que no acudí a la conferència de premsa posterior al partit contra Letònia el passat 12 de setembre i que només farà declaracions a les rodes de premsa a les quals anunciï les convocatòries i després dels partits, afirma que és una posició que afavoreix l'equip. «En aquell moment, vaig pensar que el millor era que no parlàs. Ara crec que un seleccionador ha de parlar menys i guanyar molt, guanyar molts partits, s'entén», apuntà el seleccionador qui explicà que no es considera caparrut. «No em sembla que sigui caparrut. Jo tenc la meva opinió i altra gent té la seva, però quan vaig arribar aquí sabia el que succeiria perquè abans els havia passat a altres», digué. «La pressió externa em motiva més. Sé el que m'estic jugant i sé que he d'estar més tranquil i més lúcid que mai. Els factors externs no m'han de conduir al mínim dubte. Ja he viscut situacions semblants i sé com els he de combatre. És un dels avantatges que té l'experiència», digué Luis Aragonés abans del transcendental partit de dissabte contra Dinamarca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris